Cristi Borcea a ales între Valentina Pelinel şi Alina Vidican

Cristi Borcea este însurat cu Alina Vidican şi aşteaptă un copil cu Valentina Pelinel. Fostul şef al lui Dinamo a luat decizia cu privire la viitorul său amoros.

18 mart. 2016, 06:36
Cristi Borcea a ales între Valentina Pelinel şi Alina Vidican

Cristi Borcea va rămâne cu Valentina Pelinel. Chiar dacă a declarat în nenumărate rânduri că îşi iubeşte soţul şi că nu se pune problema vreunui divorţ între ei doi, Alina Vidican pare să se fi împăcat cu situaţia, scrie SpyNews.

CITEŞTE ŞI Cum este PORECLIT copilul nenăscut al Valentinei Pelinel

Alina Vidican a acceptat divorţul, iar condiţiile despărţirii care are loc pe cale amiabilă au fost deja pecetluite de o înţelegere. Mai exact, cei doi au semnat o înţelegere care stabileşte condiţiile divorţului dintre timişoreancă şi fostul acţionar dinamovist. Mai mult decât atât, Alina Vidican a plecat alături de cei doi copii la Miami.

CITEŞTE ŞI Cristi Borcea, nopţi fierbinţi cu Valentina Pelinel în ÎNCHISOARE. „Venea după 10, pleca pe la 1”

Zvonurile cu privire la divorţul dintre Cristi Borcea şi Alina Vidican au apărut în urmă cu câteva luni, în momentul în care Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, refuzând însă să îl numească pe tatăl viitorului ei bebeliuş. Cu toate acestea, toate indiciile au condus spre Cristi Borcea.