CUTREMUR provocat de CRISTI BORCEA la POARTA ALBĂ. Decizie ŞOC a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Cristi Borcea beneficia de un statut special la Poarta Albă. Fostul acţionar al lui Dinamo avea plasmă şi aparat de fitness în celulă, şi primea pachete şi vizite peste limita legală. Ancheta Administraţiei Naţioanle a Penitenciarelor s-a soldat cu sancţiuni drastice.

02 mart. 2015, 06:20
CUTREMUR provocat de CRISTI BORCEA la POARTA ALBĂ. Decizie ŞOC a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Administratia Nationala a Penitenciarelor a descoperit ca fostul presedinte al lui Dinamo avea parte de un tratament preferential, astfel ca trei persoane au fost destituite din functii. Directoarea Spitalului Penitenciar Poarta Alba, Corina Petrovan, directoarea medicala Gabriela Sofron, si Anton Marian, conducatorul de la Siguranta Detinerii, au fost dat afara! In plus, faptele celor trei vor fi analizate de Comisia de Disciplina a Penitenciarului si de Parchetul Curtii de Apel Constanta.

Citeşte şi: Nereguli GRAVE la Poarta Albă. Cristi Borcea stă în LUX, are aparat de fitness şi vorbeşte cât vrea la telefon

ANP a intocmit un raport dupace a descoperit ca fostul actionar dinamovist Cristi Borcea ar sta intr-o celula renovata recent, cu mocheta pe jos, un televizor cu plasma, frigider si calorifer electric pe perioada iernii. De asemenea, in celula lui Borcea s-ar mai afla o banda de alergat si o bicicleta pentru fitness.

Citeşte şi: SCANDAL MONSTRU în puşcărie. Cristi Borcea a bătut-o pe Alina de i-a învineţit ochiul FOTO