Cristian Adomniţei a fost SUSPENDAT din fruntea Consiliului Judeţean Iaşi

Prefectura Iaşi a anunțat că, dupa analiza analiza deciziei Curții de Apel, comisia special constituită a hotărât să-l suspende pe Cristian Adomniţei din funcția de preşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi.

19 mai 2015, 10:37
Cristian Adomniţei a fost SUSPENDAT din fruntea Consiliului Judeţean Iaşi

Cristian Adomniţei a fost SUSPENDAT din fruntea Consiliului Judeţean Iaşi. A fost convocată de urgență o ședință a Consiliului Județean, care se va întâlni mâine dimineață, la 7.30, pentru a lua act de decizia Prefecturii și pentru a nominaliza pe unul dintre vicepreședinți în locul lui Adomniței.

Cristian Adomniţei, plasat în arest la domiciliu, se suspendă din funcţiile politice deţinute în PNL

La nivelul CJ s-au luat deja măsurile necesare pentru conformarea cu ordinul Prefectului, vicepreședintele Victorel Lupu confirmând că ședința CJ va avea loc miercui dimineață, la ora 7.30.

Cel mai probabil, vicepreședintele care va prelua prerogativele președintelui CJ Iași va fi Victorel Lupu, având în vedere faptul că PSD iași dispune singur 19 din 36 de voturi, iar împreună cu aliații, 27.

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, cercetat pentru favorizarea făptuitorului şi fals intelectual, a fost plasat în arest la domiciliu, în urma unei decizii a Curţii de Apel Iaşi, care a dispus aceeaşi măsură şi pentru angajatele CJ Iaşi, Teodora Jinga şi Carmen Irimescu, precum şi pentru Letiţia Popa, administrator al Laser CO SRL, decizia instanţei fiind definitivă.