Cristian Boureanu, părăsit de două neveste, se însoară a treia oară. Imaginea care l-a dat de gol FOTO

Cristian Boureanu nu a fost tocmai cel mai norocos om din lume când a venit vorba de mariajele sale, ambele avute până acum sfârșindu-se trist pentru fostul politician. Dar, cum pare să creadă că "a treia oară e cu noroc", se pare că Boureanu este decis să repete experiența.

10 aug. 2016, 09:07

După ce prima lui soție a fugit cu nașul lui de căsătorie, iar cea de-a doua a divorțat de el, Cristian Boureanu pare să vrea să meargă, din nou, la altar, scrie spynews.ro. De data aceasta, aleasa inimii fostului politician pare să fie Laura Dincă, tinerica lui iubită care a trecut, de curând, ca prin urechile acului, de examenul de Bacalaureat. Și, pare-se, deja Boureanu a făcut primul pas și a cerut-o de soție pe frumușica de care este amorezat, el așezându-i, într-una dintre zilele trecute, o bijuterie suspectă pe deget tinerei.

Citeşte şi Cristian Boureanu, o nouă BĂTAIE într-un restaurant de fiţe de la malul mării. Fostul politician a pus la pământ un chelner

Mai exact, Laura Dincă se afișează cu o verighetă extrem de scumpă, realizată de una dintre cele mai mari case de bijuterii ale lumii, ea pozând, extrem de încântată, cu noul ei inel.

După divorțul de Valentina Pelinel, fostul politician și-a găsit liniștea în brașele unei tinere care are cu 24 de ani mai puțin decât el, Laura Dincă și cu care se iubește de mai bine de un an și jumătate după ce s-au cunoscut prin intermediul unei rețele de socializare.

Citeşte şi Iubita lui Cristian Boureanu a pregătit deja două contestaţii la BAC 2016

Căsătorit de două ori

În anul 2000, când i-a jurat iubire Irinei, lui Cristi nici prin cap nu i-ar fi trecut că soţia lui îl va părăsi pentru naşul de cununie, nimeni altul decât fostul ministru de finanţe Sebastian Vlădescu. În 2007, Boureanu îşi încerca pentru a doua oară norocul în căsnicie. A luat-o de soţie pe Valentina Pelinel, de care a divorțat acum doi ani.