Cristian Boureanu, chemat zilnic la poliţie: Stau aproape, îmi face plăcere

Cristian Boureanu a mers în această dimineaţă la Secţia 20 de poliţie din Capitală. Acesta se află sub control judiciar şi va trebui să fie prezent în fiecare zi a săptămânii la poliţie.

14 aug. 2017, 13:51
Cristian Boureanu, chemat zilnic la poliţie: Stau aproape, îmi face plăcere

Proaspăt eliberat din închisoare după ce a petrecut 2 luni în arest preventiv, fostul deputat s-a prezentat la Secţia 20 de poliţie pentru a lua legătura cu ofiţerii care trebuie să îl supravegheze. Boureanu trebuie să se prezinte la secţie în fiecare zi, afară de weekend, şi să le comunice agenţilor în permanenţă ce face şi unde merge.

Întrebat dacă cunoaşte pe cineva care a fost chemat în fiecare zi la poliţie cât a fost sub control judiciar, Cristian Boureanu a răspuns: „Stau aproape, mie îmi face plăcere”.

Fostul deputat nu a vrut să dea detalii despre experienţa din spatele gratiilor, spunând că va discuta despre acest subiect când se termină cazul.

„Am voie să fac orice pe teritoriul Bucureştiului şi eu zic că n-are rost să veniţi în fiecare zi că vă pierdeţi timpul. Nu discutăm despre caz. O să-mi văd de treabă şi de viaţă”.