Cristian Cioacă, tratat ca un rege în puşcărie. Fostul poliţist este ţinut într-o celulă specială

Tratament aparte pentru Cristian Cioacă în închisoare. Cioacă este ţinut într-o celulă specială şi pentru a nu se intersecta cu ceilalţi deţinuţi, el nu merge la un grup sanitar folosit de majoritatea puşcăriaşilor. În plus, şi în curte este ţinut într-un colţ special de gardieni. Reprezentanţii Penitenciarului Colibaşi au confirmat că fostul poliţist a cerut să fie considerat un deţinut aflat în pericol, motiv pentru care are parte de condiţii speciale.

11 mai 2016, 08:49
Cristian Cioacă, tratat ca un rege în puşcărie. Fostul poliţist este ţinut într-o celulă specială

Cristian Cioacă are protecție la închisoare. Pentru a nu cădea în mâinile celorlalți pușcăriași, fostul polițist are parte de un tratament special. Fostul polițist, care are de ispășit o pedeasă de 15 ani și opt luni pentru că în 2007 a omorât-o pe Elodia Ghinescu, se simte în pericol printre deținuții de la Penitenciarul Colibași, județul Argeș. Asta pentru că o parte dintre condamnați poartă pică reprezentanților legii ajunși și ei după gratii și vor să să răzbune și să-i „lege”, mai exact, conform jargonului din pușcării, să-i prindă la înghesuială și să le aplice o corecție fizică.

Vezi şi: Lovitură pentru Cristian Cioacă. Fiul său, Patrick, a cerut ASTA în faţa instanţei

Astfel, pentru a fi protejat, Cristian Cioacă are parte de o celulă specială, nici măcar nu merge la un grup sanitar frecventat de mulți deținuți. În plus, și în curte este ținut într-un colț de gardieni pentru a nu intra în contact cu foarte mulți deținuți din penitenciarul de maximă siguranță de lângă fabrica de automobile Dacia de la Mioveni, județul Argeș.

Potrivit libertatea.ro, reprezentanții Penitenciarului Colibași au confirmat că fostul polițist Cristian Cioacă a cerut să fie considerat un deținut aflat în pericol, motiv pentru care are parte de condiții de „cazare” speciale. Conform regulamentelor Administrației Naționale a Penitenciarelor (ANP), orice fost polițist, procuror sau judecător poate solicita închisorii unde e repartizat acest statut special.

Vezi si: Ultima şansă pentru Cristian Cioacă să iasă din închisoare. Fostul poliţist cere eliberarea de urgenţă