CROAŢIA-ANGLIA LIVE CM 2018. Croaţia îndeamnă la „Brexit fotbalistic”, înainte de semifinala de la Cupa Mondială

CROAŢIA-ANGLIA LIVE CM 2018. Croaţii reclamau miercuri un ''Brexit fotbalistic'', cu câteva ore înainte de meciul echipei naţionale cu Anglia, din semifinalele Cupei Mondiale de fotbal 2018.

11 iul. 2018, 11:05
CROAŢIA-ANGLIA LIVE CM 2018. Croaţia îndeamnă la „Brexit fotbalistic”, înainte de semifinala de la Cupa Mondială

CROAŢIA-ANGLIA LIVE CM 2018. Magazinele au anunţat că îşi vor închide porţile mai devreme, în timp ce majoritatea sălilor de concert, a cinematografelor şi teatrelor vor avea zi de pauză cu această ocazie.

De data aceasta, vom merge până la capăt„, a avertizat Jutarnji List, unul din principalele cotidiane din ţară, care reclamă un „Brexit fotbalistic” şi o expulzare a Angliei de la Cupa Mondială.

Spre deosebire de 1998, când ‘Vatreni’ au fost eliminaţi în acelaşi stadiu al competiţiei din Franţa, Croaţia nu mai este în postura de outsider„, a scris jurnalul Jutarnji, adăugând: „În seara asta, toată ţara cântă pentru voi„.

„La un pas de paradis”, titra la concurenţă Novi List.

Marţi seara şi miercuri dimineaţă, 1.000 de suporteri au zburat spre Moscova la bordul unor zboruri speciale ale companiei Air Croatia. Ei vor fi în jur de 10.000 pe stadionul pe stadionul Lujniki, printre care şi primul ministru Andrej Plenkovic.