Gigi Becali, ÎN CORZI. Armata a achitat taxa de timbru şi cere daune de 37 DE MILIOANE DE EURO

Clubul Sportiv al Armatei Steaua îi cere lui Gigi Becali despăgubiri de aproximativ 37 de milioane de euro, iar procesul este gata să înceapă.

24 nov. 2016, 13:12
Gigi Becali, ÎN CORZI. Armata a achitat taxa de timbru şi cere daune de 37 DE MILIOANE DE EURO

CSA Steaua a platit in aceasta saptamana taxa de timbru in valoare de 370.000 de euro (1.660.788,95 RON), sustin surse din cadrul Armatei, conform ziare.com. Astfel un prim termen a fost stabilit la Tribunalul Bucuresti in data de 9 decembrie, cand va incepe procesul pe fond.

Armata solicita despagubiri in valoare de 36.826.310 de euro din partea clubului lui Gigi Becali, dupa ce echipa de fotbal a folosit marca „Steaua” desi nu avea dreptul.

Tribunalul Bucuresti a cerut Armatei sa plateasca o taxa de timbru, dar CSA a sustinut ca decizia este anormala, intrucat eventualul prejudiciu va ajunge la bugetul statului.

FC Steaua si CSA Steaua mai au un proces si la Curtea de Apel. Armata a contestat dreptul FC Steaua de a avea acest nume, dar echipa lui Gigi Becali a castigat la Tribunalul Bucuresti.

CSA a facut recurs, iar procesul a inceput miercuri la Curtea de Apel Bucuresti. Cazul a fost insa amanat pentru 29 noiembrie.