CSM Bucureşti, ANUNŢ OFICIAL legat de CRISTINA NEAGU. Ce se întâmplă cu contractul HANDBALISTEI

CSM Bucureşti a anunţat, miercuri, prin intermediul unui comunicat oficial, că o susţine pe Cristina Neagu, care a suferit o ruptură de ligament la Campionatul European. Clubul îi va propune handbalistei prelungirea contractului, actuala înţelegere fiind valabilă până în vara anului 2019.

19 dec. 2018, 11:34
CSM Bucureşti, ANUNŢ OFICIAL legat de CRISTINA NEAGU. Ce se întâmplă cu contractul HANDBALISTEI

Cristina Neagu a suferit o ruptură de ligament încrucişat anterior şi va fi indisponibilă o lungă perioadă, astfel că va rata acest sezon. În minutul 52 al meciului România – Ungaria, de la Campionatul European, la scorul 26-27, Cristina Neagu a fost scoasă pe targă din teren.

Cristina Neagu, despre accidentare: „Cel mai greu e că eşti neajutorat”

„Pentru a pune capăt diverselor speculaţii şi titluri din presă, precizăm că sportiva Cristina Neagu are contract cu clubul până pe 30 iunie 2019 şi intenţionăm să propunem Consiliului de Administraţie prelungirea cu încă 2 ani. Ne dorim continuitate şi, mai ales, ca cea  mai valoroasă handbalistă a noastră să se refaca într-un timp cât mai scurt. În acest moment ne preocupă exclusiv starea de sănătate a Cristinei. Aşteptăm operaţia şi recomandările doctorilor şi alături de Federaţia Română de Handbal căutăm cele mai bune soluţii pentru ea”, se arată în comunicatul grupării bucureştene.