CSU Craiova are interzis să mai folosească imnurile „Cântec pentru Oltenia” şi „O iubire alb albastră”: „Îi dau în judecată!”

Scandal imens în Bănie, chiar la sărbătoarea de după câştigarea Cupei României.

28 mai 2018, 17:46
CSU Craiova are interzis să mai folosească imnurile „Cântec pentru Oltenia” şi „O iubire alb albastră”: „Îi dau în judecată!”

Constantin "Ciri" Mayer, interpretul imnului Craiovei, "Cântec pentru Oltenia", este dezamăgit de atitudinea conducerii clubului, care l-au ignorat total la petrecerea din centrul orașului. El le interzice acestora să mai difuzeze imnul în interpretarea sa și chiar a luat toate măsurile pentru a realiza acest lucru. În caz contrar, este decis să acționeze clubul în judecată. Interdicția e valabilă atât pentru "Cântec pentru Oltenia", cât și pentru "O iubire alb albastră".

Cum vor evolua echipele româneşti în ediţia 2018-2019 a cupelor europene. Când are loc tragerea la sorţi

"Pot să difuzeze imnul cât vor ei, dar nu în interpretarea mea. Adică ceea ce s-a întâmplat de 35 de ani. Azi m-au ignorat total, ca pe ultimul om. La toate ocaziile mă duc și le cânt, fără bani, fără vreo pretenție de nicio natură. Nici măcar invitații la meciuri. Acum cheamă pe altcineva să le cânte. Ok, să stea să le cânte, dar imnul meu să nu-l mai difuzeze. Am trimis o sesizare către club și mâine o trimit și cu înregistrare ca să nu zică apoi că n-au primit. Îi acționez în judecată în caz contrar. Nu sunt autor al muzicii, dar sunt interpret. Nu există cale de împăcare, nu e prima dată când acești nesimțiți îmi fac asta. Și la meciul cu Steaua, ultimul pe Ion Oblemenco, la fel au făcut", a derclarat "Ciri" Mayer pentru GSP.

Constantin „Ciri” Mayer, interpretul imnului Craiovei, „Cântec pentru Oltenia”, este dezamăgit de atitudinea conducerii clubului, care l-au ignorat total la petrecerea din centrul orașului. El le interzice acestora să mai difuzeze imnul în interpretarea sa și chiar a luat toate măsurile pentru a realiza acest lucru. În caz contrar, este decis să acționeze clubul în judecată. Interdicția e valabilă atât pentru „Cântec pentru Oltenia”, cât și pentru „O iubire alb albastră”.

Cum vor evolua echipele româneşti în ediţia 2018-2019 a cupelor europene. Când are loc tragerea la sorţi

„Pot să difuzeze imnul cât vor ei, dar nu în interpretarea mea. Adică ceea ce s-a întâmplat de 35 de ani. Azi m-au ignorat total, ca pe ultimul om. La toate ocaziile mă duc și le cânt, fără bani, fără vreo pretenție de nicio natură. Nici măcar invitații la meciuri. Acum cheamă pe altcineva să le cânte. Ok, să stea să le cânte, dar imnul meu să nu-l mai difuzeze. Am trimis o sesizare către club și mâine o trimit și cu înregistrare ca să nu zică apoi că n-au primit. Îi acționez în judecată în caz contrar. Nu sunt autor al muzicii, dar sunt interpret. Nu există cale de împăcare, nu e prima dată când acești nesimțiți îmi fac asta. Și la meciul cu Steaua, ultimul pe Ion Oblemenco, la fel au făcut”, a derclarat „Ciri” Mayer pentru GSP.