CSU CRAIOVA – CFR CLUJ 2-1: Oltenii revin în lupta pentru titlu

CS U Craiova a câștigat la limită meciul cu CFR Cluj de pe teren propriu, scor 2-1.

09 dec. 2016, 14:26
CSU CRAIOVA – CFR CLUJ 2-1: Oltenii revin în lupta pentru titlu

CS U Craiova a câștigat la limită meciul cu CFR Cluj de pe teren propriu, scor 2-1. Acesta este abia al 2-lea succes în ultimele 5 meciuri.

Hristo Zlatinski a deschis scorul după 36 de minute, transformând fără emoții un penalty. Peste doar două minute Cristi Bud a egalat din apropiere.

Imediat după pauză Gustavo a înscris cu un șut pe jos din interiorul careului.

CS U Craiova a urcat pe locul 2, la egalitate cu Viitorul și cu un punct în spatele Stelei. CFR Cluj este pe 5, cu 30 de puncte.

UPDATE: CSU Craiova – CFR Cluj 2-1

Au marcat: Zlatinski (36 penalty), Gustavo (49) / Bud (38)

 
UPDATE: Într-un alt meci din Liga 1m Poli Timişoara a învins FC Voluntari, scor 1-0; Ilfovenii au jucat în inferioritate toată repriza secundă.

Echipele de start:

CS U Craiova: Calancea – Briceag, Kay, Kelic, Vătăjelu – Băluță, Zlatinski, Rocha – Gustavo, Ivan, Măzărache

CFR Cluj: Vâtcă – Peteleu, Larie, Horj, Camora – Mureșan, Rus, – Chiriță, J. Ruiz, Omrani – Bud

O singură înfrângere au suferit oltenii pe teren propriu în ultimele 16 jocuri disputate în Liga 1 din postura de gazde, 0-1 cu Astra (20.11.2016), în rest au 13 victorii şi două remize.

CFR Cluj a pierdut doar un joc în ultimele opt deplasări (21.10.2016, Viitorul – CFR 2-1), interval în care a mai înregistrat cinci succese şi două rezultate de egalitate.

Partida din runda a 20-a va fi a opta confruntare directă din campionat, palmaresul precedentelor întâlniri cuprinzând câte două victorii de fiecare parte şi trei rezultate de egalitate.