CTP, reacţie uluitoare după meciul Simonei Halep. Ce a putut să spună despre numărul 1 WTA

Cristian Tudor Popescu a comentat în stilu-i caracteristioc victoria de joi obţinută de SImopna Halep în turul al doilea la Australian Open 2019, scor 6-3, 6-7, 6-4 cu Sofia Kenin.

17 ian. 2019, 09:47
CTP, reacţie uluitoare după meciul Simonei Halep. Ce a putut să spună despre numărul 1 WTA

Cristian Tudor Popescu a declasrat că Simona Halep a câștigat meciul cu Sofia Kenin avand in plus inima.

Simona Halep, prima reacţie după a doua victorie la Australian Open 2019. Ce spune despre duelul cu Venus Williams

„Simona Halep a avut ceva in plus: inima. A castigat acest meci cu inima. A avut o adversara extrem de taioasa. E a doua ora când o vad pe Sofia Kenin jucând si m-a impresionat. O jucatoare agresiva, curajoasa, cu o tehnica foarte buna si care, foarte flamanda de victorie, a exercitat o presiune psihica formidabila asupra Simonei. Simona a fost de un calm pe care il asteptam. Va spuneam, dupa meciul anterior, ca aceasta victorie o poate duce foarte sus ca e relaxata, nu ii e frica de infrangere, de aceea a castigat astazi. In momentele foarte dificile Simona a rezistat, s-a regrupat, a reluat in setul doi. Kenin a jucat extraordinar avand mai multa initiativa, riscând mai mult decat Simona. A avut si ceva noroc si a ajuns la 4-2. Aici m-am indoit, am vazut-o pe Simona obosita, mai mult psihic. Dupa care a aplicat ce i-a transmis Florin Segărceanu cu un gest, i-a facut un gest cu mana, de val, de saritura in apa, cu palma, ceea ce inseamna curbeaza-i loviturile, umfla-i mingile, ceea ce a si facut si Kenin a inceput sa greseasca”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

SIMONA HALEP -SOFIA KENIN 6-3, 6-7, 6-4 în turul al doilea de la AUSTRALIAN OPEN 2019. Urmează un MECI DE FOC

Despre faptul că Simona Halep nu are, la acest moment, un antrenor oficial, Cristian Tudor Popescu a remarcat că sportivei „ii lipseste acest sprijin”.