Cu şerpii la Biserică: Un pastor penticostal a fost muşcat MORTAL de o târâtoare veninoasă cu care slujeaVIDEO

Un cunoscut pastor penticostal şi-a pierdut viaţa după ce a fost muşcat de un şarpe cu clopoţei, pe care îl ţinea în mână în timpul slujbei.

RomaniaTV.net
17 feb. 2014, 21:45
Cu şerpii la Biserică: Un pastor penticostal a fost muşcat MORTAL de o târâtoare veninoasă cu care slujeaVIDEO

Pastorul Jamie Coots, cunoscut din emisiunea „Mântuirea cu şerpi” de la National Geographic, oficia o slujbă în biserica din Kentucky când a avut loc tragedia.

„Stăteam în cealaltă parte a bisericii când am vazut că scapă şerpii din mâini”, povesteşte Cody Coots, fiul pastorului, potrivit România TV.

Jamie Coots, cunoscut ca fiind un preot care mânuia şerpi, a fost muşcat chiar de una dintre reptilele veninoase pe care le ţinea în mână. Acesta însă a continuat slujba ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Ajuns acasă, pastorul a refuzat serviciile medicale deoarece credea în vindecarea prin credinţă.

„Nu credea că are nevoie de doctori pentru o muşcătură de şarpe. Pentru orice altceva s-ar fi dus la spital dar nu pentru o muşcătură de şarpe”, a mai spus fiul pastorului.

Citeşte şi ÎNSPĂIMÂNTĂTOR: O fată cântă karaoke într-un acvariu cu zeci de şerpi VIDEO

El a mai dezvăluit că tatăl său a mai fusese muşcat de 8 ori de şerpii veninoşi. „Cel mai mult îmi lipsesc momentele în care ieşeam împreună la vânătoare de şerpi. Acele clipe petrecute între tată şi fiu”, a mai spus el.

Fiul pastorului spune însă că vrea să ducă tradiţia mai departe. El va ţine slujbele la fel ca şi tatăl său, în prezenţa şerpilor veninoşi.