Culoarea preferată a rujului te trădează

Alegerea nuanţei de ruj poate fi una complicată, însa este, în mod cert, una care spune multe lucruri despre tine. Afla si tu cum te tradeaza rujul de pe buze.

RomaniaTV.net
22 ian. 2015, 10:01
Culoarea preferată a rujului te trădează

Mov – aceasta este culoarea ispitei asa ca vei atrage privirile ca un magnet. Esti genul care starneste discutii si invidii oriunde ar merge. Excentrica din fire, reusesti mereu sa ii impresionezi pe cei din jur.

Roz pal – esti adorabila si stii asta deja. Totusi, nu esti nici pe departe atat de fericita pe cat ai vrea sa creada cei din jur. Esti sensibila, insa reusesti mereu sa pastrezi aparentele.

Citeşte şi Ce mesaj transmiţi prin culoarea rochiei purtată la prima întâlnire

Visiniu – aceasta culoare emana senzualitate si transmite lipsa fricii. Ei bine, in realitate lucrurile nu stau deloc asa. Ascunzi o mare suferinta si o faci atat de bine incat nimeni nu banuieste nimic.

Fucsia – rujul fucsia spune despre tine ca te temi de singuratate. Asadar, vrei sa pari o persoana vesela si prietenoasa, pentru a-ti face cat mai multi prieteni.

Portocaliu – esti tanara si frumoasa si te mandresti cu asta. Esti pusa mereu pe sotii si distractia este prioritatea ta la acest moment.

Citeşte şi Test: Ce spun despre tine bijuteriile pe care le porţi

Marsala – culoarea anului purtata pe buze spune despre tine ca esti superficiala si pui mare accent pe imagine. Incearca sa dai mai multa atentie lucrurilor mai importante in viata.

Citeste mai mult pe feminis.ro.