Test: Ce spun despre tine bijuteriile pe care le porţi

Bijuteriile pe care le porţi spun mai multe despre tine decât ai vrea. Află şi tu cum te trădează!

RomaniaTV.net
08 ian. 2015, 13:19
Test: Ce spun despre tine bijuteriile pe care le porţi

Bijuteriile mari, cu multe pietre

Acest tip de bijuterii spun despre tine ca adori sa fii in lumina reflectoarelor cu orice pret. Nu suporti ideea de a fi asemanata cu cineva si vrei mereu sa iesi in evidenta. Nu iti pasa ce parere au cei din jur despre tine.

Bijuteriile handmade

Femeile care prefera acest tip de bijuterii sunt originale si adora piesele unicat. Nu te temi de provocari si nici de critici.

Bijuterii de familie

Daca porti piese vitage, de familie, pe care mama si bunica ta le-au purtat la randul lor, atunci in mod cert te mandresti cu radacinile tale si pui familia pe primul loc, indiferent de circumstante.

Bijuteriile in tendinte

Daca se poarta cerceii mari, porti cercei mari, iar daca revin in tendinte cerceii foarte mici, acestia cu siguranta vor fi singurii pe care ii porti. In acest caz, esti o devoratoare de tendinte si esti dispusa sa faci orice sacrificiu pentru a obtine ce iti doresti.

Citeşte şi  Cum să faci adevărate minunăţii din furculiţe, linguri sau linguriţe GALERIE FOTO

Bijuteriile cu perle

Perlele nu se demodeaza niciodata chiar daca nu sunt mereu in lumina reflectoarelor. Daca esti o iubitoare a perlelor atunci sigur esti adepta unui stil clasic, elegant si ai o slabiciune pentru barbatii manierati.

Citeste mai mult pe feminis.ro.