Cum a fost suprins Cornel Galeş în urmă cu câteva momente la cimitir. Cine l-a însoţit FOTO

Cornel Gales abia poate face durerii provocata de disparitia Ilenei Ciuculete. La doua saptamani de la moartea artistei, Cornel continua sa mearga la cimitir, la mormantul "Zanei" lui. Joi, Cornel a primit vizita unor buni prieteni din Serbia care l-au insotit pana la mormant, in clipele dureroase.

31 mart. 2017, 08:07

„O cunosteam de multi ani, Am fost si prieteni de casa, am venit la ei si a venit la noi. Acum 3 ani ne-am vazut ultima oara. Da, prea devreme. Ar fi putut sa mai traiasca multi ani. Era tanara”, a povestit prietena cuplului din Serbia, scrie wowbiz.ro.

Citeşte şi Soţul Ilenei Ciuculete, Cornel Galeş, a ajuns o „umbră” după moartea artistei. Nu îşi mai revine din şoc

Apropiatii lui Cornel Gales si ai Ilenei Ciuculete au avut un soc cand au venit la Bucuresti si l-au vazut pe Cornel Gales pentru prima oara de la tragedie.

„A fost un soc cand au auzit ca a murit. Cum, Ileana? Nu a putut nimeni sa creada! Ea canta pe la noi, in zona noastra. I-a fost drag sa cante. A fost plina de energie. A fost pentru mine cea mai mare artista.
Eu am ajuns aseara. L-am gasit plangand si l-am luat in brate. A plans si am stat pana la ora trei sau patru dimineata”, a mai spus apropiatul familiei.