La trei ani de la moarte, Cornel Galeș a fost uitat de apropiați:”La cimitir nu mai vine nimeni”

S-au împlinit trei ani de la moartea lui Cornel Galeș, însă se pare că acesta a fost uitat de cei dragi. Nașa lui și a Ilenei Ciuculete i-a organizat un parastas la care au venit doar câteva persoane.

07 dec. 2022, 19:10
La trei ani de la moarte, Cornel Galeș a fost uitat de apropiați:”La cimitir nu mai vine nimeni”

S-au împlinit trei ani de la moartea lui Cornel Galeș, însă se pare că acesta a fost uitat de cei dragi. Vestea morții lui i-a șocat atunci pe apropiații acestuia, mai ales că acesta s-a stins fulgerător într-un cumplit accident de mașină. Nașa acestuia a organizat parastasul la care au venit doar câteva persoane.

Cornel Galeş a fost uitat de cei dragi

Femeia menţionează că nici măcar fiica acestuia nu obişnuieşte să vină la cimitir să-i aducă o floare, ba mai mult nici la parastas nu s-a implicat.

Citește și : Trupul Ilenei Ciuculete ar putea fi strămutat de la Bucureşti la Craiova. Decizia, luată de băieţii ei: „Crucea este crăpată şi noi nu putem face nimic”

„Și de ce m-am revoltat? Am fost și noi la cimitir să marcăm această comemorare. La cimitir nu mai vine nimeni, că el nu are pe nimeni. Are o fiică, dar fiica nu a vrut să se implice în nimic, le-a cedat și băieților (n.r.băieților Ilenei Ciuculete), băieții sunt unicii moștenitori.”, a declarat Doina Belu, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Citeşte şi : Șocant! Ce se întâmplă, de fapt, la mormântul lui Aurelian Preda, la 6 ani de la moartea artistului. FOTO

Dacă la Cornel Galeș fiica acestuia pare total dezinteresată, în ceea ce privește băieții Ilenei Ciuculete lucrurile stau total diferit. Cei doi se lovesc în momentul acesta de o problemă foarte grea, deoarece nu găsesc actul locului de veci unde artista este îngropată.

„Fără acel act nu ne ia în considerare. Am dus actul acela, că fata lui Cornel, Claudia Galeș, a renunțat la drepturi, iar el, din partea lui, nu mai are pe nimeni. Mai suntem noi, dar pe mine asta mă interesează, să rezolvăm și această problemă. Crucea este crăpată mai demult.Probabil s-a mai deteriorat, vă dați seama…Dacă nu am acte, nu putem face nimic. Asta a fost situația. Prin tot ce am trecut până acum ne-a întărit. A trecut. În caz că, Doamne ferește, nu vor să ne ajute, să facem acte, noi așteptăm. La șapte ani o strămutăm pe mămica la Craiova, că avem voie. Eu m-am săturat de lupte cu autoritățile.”, a declarat Mugurel Sfetcu, băiatul Ilenei Ciuculete, pentru viva.ro.

Cornel Galeș a murit la vârsta de 57 de ani într-un cumplit accident rutier. Ileana Ciuculete, cea care i-a fost soție, s-a stins din viața în urma unei cumplite boli.