Cum arată Iuliana Luciu în costum de baie după ce a slăbit

Iuliana Luciu i-a surprins pe toți cu noua siluetă. Aceasta a postat pe contul de socializare o imagine în care apare mai sexy ca niciodată. Recent, sora Nicoletei a decis să dea jos kilogramele în plus.

09 aug. 2017, 09:03

În urma unei diete nu foarte complicată, vedeta a ajuns la silueta pe care și-a dorit-o. Acum are un corp bine tonifiat și un bronz impecabil.

Iuliana Luciu, în costum de baie, din două piese

„Am slăbit, dar am zis că e cazul să mă opresc că este mai bine. Am mâncat mai mult salate și pește. Din când în când mai scap și în dulciuri și în fast food. Dacă văd cartofi prăjiți, la orice dietă aș fi și oricât aș vrea să slăbesc mă înfing în ei”, a declarat Iuliana Luciu recent pentru „Star Matinal”.

Iuliana Luciu, care anul acesta a împlinit 30 de ani, s-a făcut remarcată ca actriță în telenovele și asistentă de televiziune. A fost asistenta Simonei Gherghe la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1, însă și-a dat demisia în ianuarie anul trecut. De atunci, Iuliana Luciu a preferat să fie mai discretă și a stat departe de lumina reflectoarelor.

sursa: libertatea.ro