Cum arată noul iubit al Elenei Udrea. A fost model al lui Cătălin Botezatu FOTO

Elena Udrea are o relaţie cu un fost model al lui Cătălin Botezatu. Deşi recent susţinea că este singură, cei de la revista Ciao au reuşit să îi fotografieze pe Elena Udrea şi Adrian Alexandrov.

14 sept. 2016, 06:46

UPDATE: Elena Udrea a postat un mesaj pe contul de socializare în care infirmă relația cu tânărul Alexandrov.  „Pe scurt, pentru că nu doresc să vorbesc despre viața mea privata, (la care de altfel presupun ca am dreptul chiar si eu), dar interesul presei în abordarea acestui subiect mă determină să am din nou un punct de vedere. Nu am nicio relație in acest moment, am prieteni, am colegi, am cunoștinte, femei, bărbați, cu care mă întalnesc, ies la cafea, ies în oras, merg la petreceri, la biserica ori la înmormântări, stau de vorba ori colaborez pe diverse proiecte, dar atat. Resping orice speculație referitoare la o relatie între mine și Alexandrov, alta decât una de prietenie și profesionala. Cu speranța că nu voi fi nevoita sa explic prezența fiecarei persoane cunoscute sau nu, cu care voi fi vreodata fotografiată, multumesc celor care considera că există lucruri mai importante decât „viața privata a Elenei Udrea”!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Elena Udrea, poze desculţă în cimitir FOTO

Deşi a ezitat iniţial, mai ales după ce a avut parte de două eşecuri amoroase, Elena Udrea a cedat şi a început noua relaţie.

Adrian Alexandrov, orginar din Tulcea, nu este doar un bărbat tânăr şi arătos, ci are un CV impresionant şi o carieră construită pe cont propriu, de la zero. A cochetat cu modelingul, defilând inclusiv pentru Cătălin Botezatu.

Ce vede Elena Udrea în fiecare dimineaţă, la răsăritul soarelui. ANUNŢUL făcut pe Facebook

În prezent are o funcţie bună într-una dintre cele mai mari companii de imobiliare din Bucureşti.