Cum poţi deschide culoare pielii din zonele intime. Reţete doar cu câte un singur ingredient

Acanthosis Nigricans este o afectiune dermatologica manifestata prin hiperpigmentarea sau inchiderea la culoare a zonei pubiene. Aceasta problema dermatologica afecteaza cel mai frecvent persoanele supraponderale si cele cu tenul inchis la culoare. Poate fi o afectiune izolata sau, uneori, un simptom al unei alte boli mai grave.
Iulian Tudor
10 iun. 2016, 12:09
Cum poţi deschide culoare pielii din zonele intime. Reţete doar cu câte un singur ingredient

Cauzele exacte ale acestei afectiuni nu se cunosc exact, dar cert este ca apare cel mai frecvent la persoanele obeze si la bolnavii de diabet zaharat de tipul 2, scrie secretele.com. Boala este usor de diagnosticat, desi uneori se recomanda mai multe analize pentru a exclude posibilitatea unei alte boli subiacente mai grave. Alti factori de risc pentru dezvoltarea acestei probleme dermatologice sunt dezechilibrele hormonale, tumorile si predispozitia genetica.

Citeşte şi Aplică bicarbonat în jurul ochilor. Uite ce se întâmplă

Simptome

Desi afecteaza in special zona intima, exista si cazuri cand acantoza poate aparea si in alte regiuni ale corpului. Cele mai sensibile la aceste probleme sunt faldurile de piele. Pielea afectata capata o coloratie maronie, se ingroasa si este foarte moale la atingere. Nu produce simptome dureroase, ci mai degraba iritatii si mancarimi recurente sau, in unele cazuri, descuamarea pielii. Daca sesizezi astfel de modificari ale pielii, adreseaza-te imediat unui medic dermatolog.

Moduri de albire a zonei intime

1. Aloe vera

Aloe vera are in mod natural un efect de albire a pielii si de estompare a petelor pigmentare. De asemenea, planta contine numeroase substante anticancerigene si regenerante.

Extrage seva dintr-o frunza de aloe. Aplic-o apoi direct pe pielea afectata, las-o sa actioneze timp de 20 de minute, dupa care clateste-te bine cu apa. Pentru rezultate optime, repeta procedeul o data pe zi.

2. Bicarbonatul de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este un excelent exfoliant si detine inclusiv proprietati de inalbire a pielii. Pasta de bicarbonat amestecat cu apa s-a dovedit foarte eficienta in inlaturarea petelor pigmentare de pe piele. Raportul recomandat este de 3 parti de bicarbonat la 1 parte de apa. Pasta obtinuta trebuie aplicata direct pe piele, si apoi indepartata prin clatire cu apa dupa cateva minute. Repeta procedeul de doua pe saptamana.

3. Lamaia

Si lamaia are proprietati exfoliante si de albire a pielii, in parte datorate vitaminei C. De asemenea, zeama de lamaie stimuleaza regenerarea celulelor pielii.

Aplica zeama de lamaie pe zonele de piele afectate si maseaza pielea usor timp de cateva minute. Lasa apoi sucul nediluat sa actioneze aproximativ 20 de minute, iar la final clateste-te bine cu apa si aplica o crema hidratanta.

Poti folosi zeama de lamaie si in amestec cu miere. La fel, aplica amestecul pe zonele afectate si lasa-l sa actioneze cca. 20 de minute.

Citeşte şi Bronzul artificial: Avantaje, dezavantaje, sfaturi şi ponturi

4. Castravetii

Castravetii, mai ales in combinatie cu zeama de lamaie, ajuta si ei la deschiderea nuantei pielii hiperpigmentate. Castravetii au si un efect calmant asupra pielii, asa ca reduc din proprietatile astringente si uneori iritante ale lamaii. Combina sucul unui castravete cu zeama de lamaie si putin suc de turmeric pentru rezultate optime. Rezultatele de albire devin vizibile in decurs de cateva zile.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Cu cât se vinde un Oltcit în 2024. Prețul îi va șoca pe mulți români
Capital.ro
Obligatoriu pentru toți șoferii cu MAȘINI DIESEL. Verificarea se face la intervale regulate
Playtech.ro
Îţi mai aduci aminte de Pamela din Dallas? Era o divă HOT, toată lumea o invidia. Acum o mai recunoşti?
DailyBusiness
Documentul prin care românii vor afla ce pensie primesc la bătrânețe. Daniel Baciu anunță schimbarea crucială
Adevarul
Imagini de colecție cu Ion Țiriac tânăr student când se antrena la baza sportivă studențească Tei VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Coșmarul de care scapă proprietarii de locuințe. Documentul care va fi eliminat
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
„Familia secolului!” Emil Rengle și iubitul lui se țin de cuvânt și s-au pus pe treabă după logodnă: părinți de fată și de băiat!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
A murit Dana Rotariu, soția fostului mare fotbalist Iosif Rotariu: „Din păcate, viața este crudă” Dana suferea de cancer
Capital.ro
Se face DREPTATE PENTRU ROMÂNIA. Vestea a venit chiar în această noapte: Cea mai mare realizare
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
"Din păcate viaţa este crudă". A murit Dana Rotariu, soția fotbalistului din "Generația de Aur" Iosif Rotariu, la vârsta de 60 de ani
substantial.ro
Alinare în necazuri și sprijin în deznădejde: Acatistul Sfântului Mina, puterea supremă a rugăciunii
MediaFlux
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'