Cum să cucereşti femeile sexy, dar inabordabile

Unele femei sunt mai greu de abordat decat altele, dar niciuna nu este imposibil de agatat. Chiar daca ea arata exceptional de bine, poate reactioneaza la fel ca toate celelalte femei cand un barbat da dovada de incredere in sine si politete.

25 oct. 2014, 05:58
Cum să cucereşti femeile sexy, dar inabordabile

Iata 4 pasi simpli pentru a face o impresie buna

Concentrarea

Un barbat care a pus ochii pe o femeie pe care o considera peste nivelul lui, cel putin fizic, are impresia ca ea ii va observa toate defectele si toate temerile din primele cuvinte rostite. Ei bine, nu-i adevarat. In prima faza, o femeie observa doar ce se lasa observat. Daca este abordata cu o voce tremurand si o tinuta fastacita, este de la sine inteles ca barbatul in cauza va obtine de la ea cel mult un zambet cumva intelegator si milos, in loc de numarul de telefon. Asadar, cel care vrea sa puna mana pe femeia aparent, cel putin, fatala trebuie mai intai sa-si adune puterile, sa se concentreze si mai apoi sa se relaxeze. Un mod simplu de a obtine asta este sa si-o imagineze pe femeia respectiva razand.

Cum deschizi conversatia

In primul rand, mai ales daca el o vede la un eveniment social, cu multa lume, precum o petrecere, trebuie sa gaseasc momentul oportun pentru a o aborda. Daca este intr-o cafenea, sa astepte pana prietena ei care sta la masa cu ea se duce la baie. Daca este la o petrecere, sa o abordeze cand o vede singura pentru cateva minute. Oricum ar fi, nu cu multa lume de fata care nu ar face nimic altceva decat sa chicoteasca si sa se holbeze la cel care-si incearca norocul cu cea mai buna femeie din zona. Totodata, ea nu trebuie abordata din spate, pentru a nu o speria. Ca barbat, trebuie sa iti faci simtita prezenta inainte sa deschizi gura, indreptandu-te spre ea in timp ce ea te vede. Totodata, nu incepe cu „Buna” sau „Ce faci?” Pana una alta, esti un strain si nu are de ce sa aiba astfel de amabilitati cu tine. Incepe cu „Scuza-ma….

Continuarea pe Lyla.ro