Cum să cureţi energiile negative din casa ta şi să ridici vibraţia

Casele noastre sunt spatiul sacru in care ne retragem pentru a ne energiza. Insa, daca nu suntem atenti, ele se pot transforma intr-un loc cu energie negativa care, in loc sa ne creasca vibratia, ne storc si mai mult de energie.

RomaniaTV.net
01 feb. 2017, 21:25
Cum să cureţi energiile negative din casa ta şi să ridici vibraţia

Daca vrei ca in casa ta sa fie o vibratie buna, atunci ai nevoie de actiuni care sa creasca vibratiile: sa faci meditatii, sa asculti muzica de vibratie inalta, sa faci activitati care iti aduc bucurie – curatenie, gatit, gradinarit etc.

Curatarea energiilor negative dintr-o casa este la fel de importanta ca stergerea prafului. Cel putin o data pe saptamana este recomandat sa faci aceasta curatenie energetica.
Iata ce ai de facut!

Arde pelin alb sau lemn sfant

Pentru purificarea spatiului foloseste lemn sfant sau pelin alb. Lasa fumul sa te inconjoare si pe tine, de la picioare spre cap. Apoi deschide o fereastra pentru ca fumul care iese pe geam sa ia cu el si energiile negative. Rosteste aceasta mantra: „Comand energiilor negative sa iasa din casa mea si Iubirea si Gratia Divina sa le ia locul”. Acelasi lucru il poti face si la birou.

Asigura-te ca deschis si usile de la dulapuri in timp ce faci acest lucru intrucat energiile negative se „ascund”. Tine toate lucrurile din casa in ordine.

Aprinde betigase parfumate

Tamaia, santalul, iasomia, floarea soarelui, trandafirul ajuta la protectie si purificare. Aprinde betigase parfumate care vor ridica vibratia unui spatiu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.