Cum să scapi de burtică într-o zi. 15 idei minune!

Dintre toate zonele corpului, abdomenul este cel mai predipus la ingrasare si, in acelasi timp, este cel mai greu de readus la forma initiala, dar trebuie sa stii ca ingrosarea stratului adipos nu este singurul motiv pentru care ai burtica.

03 ian. 2016, 11:55

De cele mai multe ori, burtica apare din cauza balonarii, chiar daca nu simti acea senzatie clasica de stomac umflat.

Intr-o singura zi, poti scapa de burtica, daca urmezi 15 pasi simpli si eficienti. Tine cont ca acesti pasi te vor ajuta si sa slabesti, mai ales daca ii repeti zi de zi.

1. Bea un pahar de apa calda cu lamaie pe stomacul gol

Dimineata, imediat dupa ce te trezesti, bea un pahar de apa calda, in care storci un sfert de lamaie. Bautura actioneaza ca un energizant, iti va pune sangele in miscare si va stimula procesul digestiv.

2. Fa cateva miscari de inviorare

Chiar daca nu esti adepta sportului, dimineata este bine sa faci cateva miscari de inviorare, in special exercitii yoga de rasucire a corpului. Acestea vor stimula digestia si te vor ajuta sa scapi de burtica.

3. Ia un mic dejun satios

Micul dejun satios este esential pentru combaterea balonarii, deoarece metabolismul functioneaza la capacitate maxima dimineata, iar digestia este mai buna ca oricand. Evita sa consumi produse lactate la micul dejun, deoarece te pot balona. Alege in schimb sa consumi o omleta cu legume.

Citeşte mai mult pe ele.ro