Cum te afectează eclipsa de soare din 20 martie, în funcţie de zodie

Eclipsa de Soare din 20 martie, de care se teme toată lumea, va aduce lucruri pozitive pentru multe semne zodiacale. Luna care va acoperi Soarele timp de câteva ore va influența puternic deciziile pe care le vom lua cu toții vineri, 20 martie 2015.

18 mart. 2015, 14:18
Cum te afectează eclipsa de soare din 20 martie, în funcţie de zodie

BERBEC: GRAD DE AFECTARE – 98%

Berbecul este puternic afectat de Eclipsa de Soare din 20 martie deoarece aceasta se va produce la Cuspidă, adică trecerea de la zodia Pești la Berbec. Berbecii vor finaliza în sfârșit proiecte începute de mult timp și vor pune piciorul în prag într-o problemă de familie care nu mai poate lăsa așteptări.

Citeşte şi Sexul între zodii. Toate combinaţiile explozive în pat

TAUR: GRAD DE AFECTARE – 47%

Eclipa de soare marchează deznodăminte care nu mai merită amânare și pentru zodia Taur. Taurul va găsi în sfârșit cheia necesară pentru a deschide cufărul cu adevăruri despre un subiect care îl macină de mult timp. Însă odată ce a intrat în posesia acelui adevăr, viața va deveni mai dificilă decât și-a imaginat. Nu toate lucrurile sunt la fel de simple ca la prima vedere.

GEMENI: GRAD DE AFECTARE – 39%

Gemenii vor fi mai puțin afectați de Eclipsa de Soare de vineri, însă, cu toate acestea, planul amoros va fi cel mai zgândărit de trecerea Lunii în fața Soarelui. Un mic moment de cumpănă îi va face pe nativii Gemeni să prețuiască ce comoară au lângă ei.

RAC: GRAD DE AFECTARE – 45%

Sensibilul Rac va fi afectat de Eclipsa de Soare însă va ști cum să gestioneze situația în timp record. Pentru prima dată în ultimii ani, Racul va pune raționalul în fața emoționalului, într-o problemă de viață și de moarte.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce note primesc femeile şi bărbaţii la pat, în funcţie de zodie

LEU: GRAD DE AFECTARE – 67%

Fenomenul de vineri te va face să realizezi că toleranța și acceptarea este cheia soluționării conflictelor pe care le ai cu cei din jur, dar și cu tine însuți. Tot eclipsa de Soare îți va influența și comportamentul și vei realiza că lucrurile bune nu trebuie făcute doar pentru a primi ceva în schimb. Deschide-ți sufletul față de persoana iubită în această zi unică și vei vedea cum dragostea va înflori.

FECIOARĂ: GRAD DE AFECTARE – 79%

Fecioarele se află printre cele mai afectate de Eclipsa de Soare, împreună cu Peștii, Berbecii și Balanțele. Acestea pot lua decizii care le vor schimba viața, eclipsa de Soare aducând numai aspecte pozitive în Casa Iubirii, a Banilor și a Carierei.

Citeste mai mult in Revista TEO.