Cunoscută prezentatoare de la noi, diagnosticată cu cancer: „Mi-a căzut cerul în cap, am simţit că mor”

Diana Parvu a trecut prin clipe de groaza dupa ce i se spus ca este suspecta de cancer. S-a dovedit ulterior ca a fost diagnosticata gresit si le incurajeaza pe femei sa mearga intotdeauna sa ceara mai multe pareri.

RomaniaTV.net
04 aug. 2018, 15:09
Cunoscută prezentatoare de la noi, diagnosticată cu cancer: „Mi-a căzut cerul în cap, am simţit că mor”

Diana Parvu, fosta prezentatoare a stirilor meteorologice de la Kanal D, a facut recent marturisiri socante pe vlogul sau. „O sa incep cu o poveste de viata care pe mine m-a marcat foarte tare. Acum cateva luni am aflat pe pielea mea ce simte o femeie cand i se spune ca este suspecta de cancer. Da, am ajuns la doctor si mi s-a spus ca sunt suspecta de cancer. Nu era asa, nu era deloc asa, mi s-a spus ulterior ca am endometrioza. Mi s-a spus de multi medici ca sunt suspecta de cancer si a s-ar putea sa nu mai am copii niciodata. Acest lucru m-a devastat. Ce am simtit atunci nu cred ca pot sa descriu in cuvinte. Am simtit ca mor, ca imi cade cerul in cap. M-am uitat in ochii doctorului si i-am spus ca eu nu am copii. Mi s-a spus ca trebuie sa aleg intre a trai sau a avea copii. Ei bine, eu si iubitul meu, familia mea, cei apropiati mie, am refuzat sa credem in diagnostic.

M-am interesat de aceasta boala si am intes ca este boala secolului si ca nu se stie foarte multe despre ea. Am ajuns la un medic foarte bun, Ciprian Morariu, care mi-a spus ca nu am cancer, mi-a explicat ca la copii. M-am operat si s-a dovedit ca lucrurile nu erau atat de grave. Prima parere nu este intotdeauna cea mai buna. Informarea este primul pas”, a povestit Diana pe vlogul ei.