Cupluri de zodii care se vor despărţi

Uneori, despărțirea este inevitabilă. Oricât de mult ai lupta să îți salvezi relația, ceva intervine în viața de familie și te determină să te separi de partener. Din punct de vedere astrologic, există câteva cupluri de zodii care pur și simplu nu au ce căuta împreună! Află care sunt acestea! 

RomaniaTV.net
22 feb. 2018, 09:28
Cupluri de zodii care se vor despărţi

Taur și Balanță

Se plac, se iubesc, dar nu pot trăi prea mult timp unul lângă celălalt. Nativul Taur este o persoană mult prea impulsivă pentru echilibrata Balanță. Unde mai pui că Pământul cu Aerul nici măcar nu se influențează reciproc? Un mariaj între cei doi va deveni, cu timpul, extrem de toxic. Nu se pot înțelege, mai ales când vine vorba de resursele financiare. În timp ce nativul Taur este mai econom de fel, Balanței îi plac lucrurile scumpe, valoroase, cu care să se etaleze în public. Banii ar putea fi chiar motivul principal al divorțului.

Rac și Săgetător

Nativul Rac este cald, iubitor, sensibil și blând, în timp ce nativul Săgetător are ochi pentru mai multe persoane. Există ceva în natura lui care îl determină să își înșele partenerul. E posibil să se plictisească în căsnicie și să divorțeze pentru că și-a găsit pe altcineva, lucru care îl va face să sufere enorm pe nativul Rac. Deși se spune că Apa stinge Focul, în acest caz, Focul se ferește de Apă și fuge din calea ei. Nativul Rac nu va înțelege niciodată de ce a fost părăsit.

Află ce alte cupluri de zodii nu au mari șanse împreună pe clickpentrufemei.ro.