Cuţitarul din Crângaşi, lipsit de remuşcări. Vezi ce a făcut după ce a înjunghiat un poliţist, în plină stradă

Barbatul care a atacat un agent în staţia de tramvai Crângaşi a fost prins de poliţie. El le-a povestit anchetatorilor că, după incident, a mers la Slobozia cu galeria Rapidului.
Romania TV
31 oct. 2013, 18:03
Cuţitarul din Crângaşi, lipsit de remuşcări. Vezi ce a făcut după ce a înjunghiat un poliţist, în plină stradă

Tânărul care a înjunghiat un poliţist într-o staţie de tramvai din zona Crângaşi a plecat, după comiterea faptei, la Slobozia, să vadă meciul dintre Unirea şi Rapid, acesta fiind un suporter cu ieşiri violente, care se află sub interdicţie de a intra pe stadioane, potrivit unor surse din Poliţie.

Dumitru Cătălin Diaconu, în vârstă de 21 de ani, suspectat că în 19 octombrie a înjunghiat un poliţist al Secţiei 20, în staţia tramvaiului 41 din zona Pieţei Crângaşi, a fost prins în noaptea de miercuri spre joi, de poliţiştii Serviciului Omoruri din Poliţia Capitalei.

Citeşte şi DETALII noi în cazul poliţistului ÎNJUNGHIAT în Capitală. Agresorul a fost PRINS

Procurorii Parchetul Tribunalului Bucureşti l-au reţinut pe Cătălin Diaconu pentru tentativă de omor calificat. Instanţa Tribunalului Bucureşti urmează să decidă dacă acesta va fi arestat preventiv pentru 29 de zile.

Surse din Poliţie au declarat joi, pentru Mediafax, că tânărul nu a recunoscut că l-a înjunghiat pe poliţist şi le-a spus anchetatorilor că în 19 octombrie nu s-a aflat în Bucureşti, fiind plecat la Slobozia, unde echipa de fotbal Rapid, al cărei suporter este, avea meci cu Unirea.

În urma verificărilor şi a audierilor de martori, poliţiştii au stabilit că Diaconu a fost în 19 octombrie la meci, însă acesta a plecat în Slobozia după ce l-a înjunghiat pe poliţist.

Citeşte şi PRIMELE MĂRTURII ale poliţistului înjunghiat pe stradă, în Capitală

Procurorul de caz de la Parchetul Tribunalului Bucureşti, Adrian Ţîrlea, a declarat joi că au fost analizate imaginile de pe 70 de camere de supraveghere şi s-au făcut aproximativ 500 de ore de vizionare, în urma cărora s-a stabilit cu exactitate atât traseul pe care autorul l-a făcut până la locul faptei, cât şi drumul pe care a plecat după ce l-a înjunghiat pe poliţistul Secţiei 20, care l-a momentul incidentului era în timpul liber.

Poliţiştii au identificat mai mulţi martori, iar aceştia l-au recunoscut pe Cătălin Diaconu.

Citeşte şi DETALII noi în cazul poliţistului ÎNJUNGHIAT în Capitală. Cum arată agresorul

Surse din rândul anchetatorilor au precizat pentru Mediafax că Dumitru Cătălin Diaconu este cunoscut de jandarmi ca fiind un suporter problemă, cu ieşiri violente, acesta fiind sub interdicţie de a participa la meciurile echipei Rapid Bucureşti timp de un an. Pentru încălcarea interdicţiei de a inta pe stadioane, acesta riscă între o lună şi trei luni de închisoare sau amendă.

Potrivit anchetatorilor, în 19 octombrie, Cătălin Diaconu l-ar fi înjunghiat, cu mai multe lovituri de cuţit, în picior şi abdomen, pe poliţiştul Secţiei 20, în refugiul staţiei de tramvai Piaţa Crângaşi.

Poliţistul a fost dus atunci la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost internată cu diagnosticul „politraumatism prin agresiune, plagă înjunghiată gambă dreapta cu interesare pedicul arteriovenos interosos, hemoragie externă, plagă înţepată flancul stâng nepenetrantă preperitoneală, plagă înţepată superficială coapsă dreapta, faţa internă, plagă superficială presternală”.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Greșeala care îți strică cuptorul cu microunde. Niciodată să nu-l cureți cu acest lucru
Capital.ro
UNGURII, la ani lumină de România. Deja nu se mai poate face NIMIC, totul s-a decis
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
Taxa care scade cu 50%! Anunțul făcut de Guvern
Adevarul
Ce bani avea Florian Coldea când conducea SRI. Profitul incredibil făcut din consultanţă, după ce s-a pensionat
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Pro TV pregătește marea lovitură. Filmările au început
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
MEGA-BOMBĂ! Cristina Cioran e însărcinată cu Alex Dobrescu
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Dovezile găsite acasă la Alexandru Piscan, presupusul spion al rușilor: fotografii și filmări detaliate de la o unitate NATO! Anchetatorii au făcut descoperiri surprinzătoare
Capital.ro
Marele actor al României s-a stins mult prea devreme. Drum lin, maestre!
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
Scandal la Cluj între Simona Halep și Sorana Cîrstea!
stirilekanald.ro
Descoperirea secolului! Breaking news!
substantial.ro
Dezvăluiri alarmante despre conținutul real al mezelurilor: Fabricile folosesc ingrediente de calitate inferioară pentru profit mai mare
MediaFlux
MOSCOVA AMENINȚĂ ROMÂNIA! Atac dur chiar de la KREMLIN la adresa BUCUREȘTIULUI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'