CUTREMURĂTOR! Declaraţiile părinţilor celor doi criminali din Călăraşi: „Îi era frică, nu mai dormea în camera lui” VIDEO

Noi dezvăluiri despre criminalii autostopişti din Călăraşi, prinşi după o săptămână de căutări. Cei doi tineri, care au omorât un şofer şi au rănit-o grav pe soţia acestuia, voiau să fure maşina pentru ca unul dintre ei să-şi viziteze prietena. Criminalii le-au spus anchetatorilor că nu regretă faptele comise. Părinţii celor doi sunt în stare de şoc. Ei s-au destăinuit în exclusivitate pentru România TV.

02 dec. 2017, 13:35
CUTREMURĂTOR! Declaraţiile părinţilor celor doi criminali din Călăraşi: „Îi era frică, nu mai dormea în camera lui” VIDEO

Cazul celor doi oameni măcelăriţi aparent fără motiv a şocat pe toată lumea. Nici măcar părinţii celor doi nu au bănuit nimic. Tatăl celui care l-a ucis pe şofer abia a fost operat pe cord deschis. Când a aflat de ce i-au bătut poliţiştii în poartă, a leşinat. Bărbatul este internat la secţia de Cardiologie a spitalului din Călăraşi.

„Cât să rezist?! Am valvă şi… la aortă! Vreau să pot să mă liniştesc, să pot să mă-ntorc acasă. Un copil exemplar! Am aflat-o şi eu de la Poliţie aseară”, spune tatăl băiatului de 18 ani.

NOI DEZVĂLUIRI despre autostopiştii criminali: au făcut chef după măcel. Cum şi-au plănuit atacul: „Trebuie să omorâm pe cineva”

De la tatăl celui mai mic dintre agresori, aflăm povestea care a generat totul. Băiatului i-a căzut cu tronc o femeie măritată, de peste 30 de ani, care şi-a abandonat cei doi copii şi a fugit la Braşov. Acolo aveau de gând să ajungă şi cei doi după ce reuşeau să facă rost de o maşină.

„Îi era frică. Atât! Nu mai dormea în camera lui. El mai făcuse o prostie: plecase cu o femeie! Era distrus! De-atunci, eu nu m-am mai înţeles cu el! Măritată… cu doi copii… Şi de acolo… El a vrut…  Voia să ajungă la ea! Era o relaţie interzisă Ce s-au înţeles ei… să ia banii! Al meu… să ia ăla maşina… şi să fugă! Am trei săptămâni de când mi-a murit taică-miu! Asta-mi mai trebuia! Ce-nseamnă viaţa! Am crescut fără mamă! El m-a crescut de la doi ani! (…) Celălalt l-a omorât! Al meu a zis că n-a avut curaj! (…) M-a nenorocit! Ne-a distrus pe toţi! Omul ăla a murit nevinovat! „, se destăinuie tatăl celui de-al doilea adolescent.

 

RĂSTURNARE DE SITUAŢIE în cazul crimei comise de autostopiştii din Călăraşi VIDEO

În 24 noiembrie, doi bărbaţi care fuseseră luaţi la „autostop” din oraşul Slobozia, într-o maşină în care se aflau doi soţi, i-au spus şoferului să oprească pe DN 3 A, în dreptul localităţii Tudor Vladimirescu din judeţul Călăraşi.

Ulterior, bărbaţii l-au înjunghiat în gât cu un cuţit pe şofer, dar şi pe soţia acestuia. Femeia a supravieţuit şi a reuşit să sune la 112.

La faţa locului au ajuns echipaje SMURD, însă în cazul bărbatului nu s-a mai putut face nimic, acesta fiind declarat mort. Soţia acestuia a fost transportată la Spitalul Judeţean Călăraşi, fiind rănită uşor.

Ambele victime au fost găsite căzute în afara maşinii.

Zile întregi, poliţişti din mai multe judeţe au efectuat căutări şi filtre pentru prinderea autorilor.