CUTREMURĂTOR: O fetiţă de trei ani a fost găsită mângâindu-şi mama moartă de frig

O scenă cutremurătoare a avut loc în Iaşi. O femeie a fost găsită fără suflare din cauza frigului, în locuinţa sa. Lângă ea, era fetiţa sa de doar trei ani, care, o mângâia ca să o încălzească.

RomaniaTV.net
15 feb. 2017, 15:24
CUTREMURĂTOR: O fetiţă de trei ani a fost găsită mângâindu-şi mama moartă de frig

Femeia de 40 de ani locuia într-o anexă de lângă Muzeul „Petru Poni” din Copou împreunîă cu fetiţa sa de doar trei ani şi cu tatăl micuţei. Bărbatul este cel care şi-a găsit partenera de viaţă fără suflare în noaptea de luni spre marţi. Acesta a anunţat imediat autorităţile care, au trimis de urgenţă un echipaj SMURD. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic şi au constatat decesul.

„Femeia a fost găsită decedată, fără indicaţie de resuscitare, într-o casă rece. Fetiţa ei de trei ani era în hipotermie şi îşi mângâia mama. Minora a fost transportată pentru îngrijiri de specialitate la Spitalul de Copii «Sfânta Maria»”, a declarat Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Potrivit reprezentanţilor DGASPC Iaşi, fetiţa mai are doi fraţi de care mama nu s-a putut ocupa şi care au ajuns în plasament familial la bunicii paterni. În urma tragediei, DGASPC Iaşi a hotărât să ia copila în plasament de urgenţă în centrul de profil din Tătăraşi.

A fost deschis dosar penal pentru moarte suspectă, iar reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean au dispus efectuarea necropsiei pentru identificarea cauzelor care au dus la decesul victimei.

Citeşte şi Fetiţă de 4 ani, vânătă de frig lângă mamă în comă alcoolică