Dacia Renault angajează peste 500 de oameni

Renault Romania anunta ca la targul Angajatori de Top, care va avea loc vineri si sambata in Bucuresti, se vor scoate la concurs peste 500 de posturi. Pe langa acestea, vor mai fi inca 100 de locuri pentru studentii si masterantii care vor sa faca practica. 

25 mart. 2016, 11:28
Dacia Renault angajează peste 500 de oameni

„Grupul caută pentru activitatea de R&D ingineri, absolvenţi ai facultăţilor tehnice, în domeniul automobilelor (Automotive), cu următorul profil: competenţe proiectare CATIA, calcul, simulare numerică, experienţă de minim 2 ani în domeniul auto sau conex, experienţă de management de proiect, cunoştinţe despre tehnica automobilului”, au anuntat printr-un comunicat. 

Vor fi si 200 de posturi in echipele de supply chain, in vanzare si studii de piata. Pentru platforma industriala de la Mioveni, ei cauta autonomisti si analisti calitate. 

Targul va avea loc  în perioada 25 – 26 martie, în intervalul 10.00-18.00 (vineri) şi 10.00-17.00 (sâmbătă), la Sala Palatului.

La eveniment se va face accesul pe baza unei preinscieri pe site-ul hipo.ro, folosind un CV Barcode ce poate fi realizat pe site si, ulterior, printat pentru a fi prezentat la joburile de la targ pentru care vor sa aplice.