Dacia Sandero, ironizată la Top Gear: E o maşină de 90 de vaci-putere VIDEO

Publicat: Luni, 18 Februarie 2013 13:18 // Actualizat: Luni, 18 Februarie 2013 15:58 // Sursa: RTV.net

Scandalul cărnii de cal afectează până şi maşinile româneşti. În ultimul episod al emisiunii Top Gear, prezentatorii au ironizat Dacia Sandero, despre care spun că are 90 de vaci putere.

Izbucnit la începutul lunii februarie, scandalul cărnii de cal a cuprins în vârtejul său şi România, ca ţară de provenienţă a cărnii. Chiar dacă abatoarele noastre nu au fost găsite în culpă, asta nu-i împiedică pe britanici să ne ironizeze, ori de câte ori au prilejul.

S-a întâmplat în ultima ediţie a emisiunii Top Gear, unde prezentatorii show-ului difuzat de BBC au ironizat Dacia, în acest scandal al cărnii de cal. "Citeam în ziare că Sandero are 90 de cai putere. Dar, cu tot ce se întâmplă în ultima vreme, de unde ştim că nu e vorba de vaci-putere? Pentru că abatoarele alea care ar fi implicate se pare că sunt în Romania.

Noi am fost în România odată şi am văzut mulţi oameni călare pe vaci, strângând caii în cirezi. Şi toţi fermierii se plângeau că trebuie să mulgă caii! (...)

Deci am stabilit că Sandero e o maşină cu 90 de vaci-putere", au glumit realizatorii Top Gear, în timpul emisiunii.

3 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
dacia ironizata dacia sandero sandero Top Gear scandalul carnii de cal Top Gear
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 apr 18:34
Răspunde | Votează email 0 email
Voci
O sa dau opelul la tabla si o sa mi iau Sandero.
01 apr 15:55
Răspunde | Votează email 0 email
UwbqAOOqMMxo
Mult, mult prea mult zgomot perntu extrem, xtrem de putin. In utlimele zile blogosfera din .ro parca a luat-o pe campii: iPhone in sus, iPhone in jos, unii mai aveau putin si povesteau cum l-au folosit cu o seara inainte etc.Maxim 2 zile atat cred ca va mai trai subiectul in Ro.
31 mar 01:30
Răspunde | Votează email 0 email
MuggwaxqlGIlycrRd
I wrote a bit about the iPhone in my blog, not quite as extensively as you do here. But the main point is that the mahsup is here, and it is going to get bigger. All online books for free, smart refrigerators, customizability up the ying yang. The mahsup will be the next wave of innovations.
05 mar 00:44
Răspunde | Votează email 1 email
E adevarat ce zice noi ne-am facuto cu mina noastra. am vinduto francejilor ca, sa faca din cutie conserva, nu a vruto nastase sa o de-a nici lui wv, si multe marci care au venit. asa ne trebuie in loc sa faca niste masini adevarate ei fac niste conserve cu motoare si tehnologi de la masini din 99- 2000. infectii
1
EUR
4.6662
RON
18 Jun
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H