Dacian Cioloş are partid, dar nu este fondator. Cine sunt persoanele care au înregistrat formaţiunea PLUS la Tribunalul Bucureşti

Dacian Cioloş a lansat, sâmbătă, la Cluj-Napoca, Partidul Libertăţii, Unităţii şi Solidarităţii (PLUS), formaţiune care a fost deja înregistrată la Tribunal şi face parte din registrul partidelor politice. Cererea pentru Partidul Mişcarea România Împreună, care trenează în instanţă de mai bine de opt luni, va fi retrasă de la Tribunalul Bucureşti în zilele următoare.

RomaniaTV.net
16 dec. 2018, 08:58
Dacian Cioloş are partid, dar nu este fondator. Cine sunt persoanele care au înregistrat formaţiunea PLUS la Tribunalul Bucureşti

Dacian Cioloș a tot oscilat între partide, iar acum după eșecul MRÎ (Mișcarea România Împreună) și-a construit PULS (Partidul Libertății, Unității și Solidarității). În acte, însă nu el este adevăratul fondator al formațiunii care ar trebui să-i aducă puterea după care tânjește de mult timp. 

Fondatorii PLUS, aşa cum apar pe site-ul Tribunalului Bucureşti sunt:

Preşedinte: . (senior associate la Casa de avocatură „Iordache Partners”);

Vicepreşedinte: Iordache Iulia (soţia secretarului general);

Secretar general: Iordache Adrian Alexandru (managing partner la „Iordache Partners”).

„Colegi de-ai noştri, care împărtăşesc aceleaşi valori, aceleaşi principii, oameni anonimi, dar care au vrut să dea o mână de ajutor, au depus o cerere de înregistrare a unui partid politic”, a explicat Dacian Cioloş.