Dan Adamescu spune că e grav bolnav. Milionarul invocă starea de sănătate pentru a scăpa de puşcărie

Dan Adamescu vrea să scape de detenţie cu scutire de la medic. Condamnat la 4 ani şi 4 luni în primă instanţă, Adamescu cere să fie expertizat la Institutul "Mina Minovici".

15 dec. 2015, 13:37
Dan Adamescu spune că e grav bolnav. Milionarul invocă starea de sănătate pentru a scăpa de puşcărie

Dan Adamescu a fost condamnat în primă instanţă, la Curtea de Apel Bucureşti, la 4 ani şi 4 luni de închisoare, cu executare. De mai multe luni, dosarul să se află pe masa judecătorilor de la Instanţa Supremă, iar în tot acest timp milionarul a încercat să-i convingă pe magistraţi că suferă de mai multe afecţiuni, unele dintre ele foarte grave.

Citeşte şi Fiul lui Dan Adamescu, jefuit de bijuterii în valoare de 500.000 de euro, la Ibiza

Potrivit România TV, în sprijinul acestei afirmaţii a adus zeci de documente emise de medici din ţară şi din străinătate. Mai mult decât atât, el le-a cerut magistraţilor să fie expertizat la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici. Cerea milionarului a fost admisă.

La ultimul termen de la Instanţa Supremă, Gheorghiţă Mateuţ, avocatul lui Dan Adamescu, a spus că omul de afaceri suferă de o formă foarte gravă de artroză şi pentru asta ar avea nevoie să se trateze în străinătate.