Dan Petrescu i-ar lăsa baltă pe şeici. E dispus să vină din vară la naţională, în locul lui Daum

Dan Petrescu îşi încheie contractul cu Al Nasr la finalul acestui sezon şi nu ar refuza o eventuală ofertă din partea Federaţiei Române de Fotbal pentru a prelua echipa naţională.

28 mart. 2017, 18:21
Dan Petrescu i-ar lăsa baltă pe şeici. E dispus să vină din vară la naţională, în locul lui Daum

Dan Petrescu ştie deja strategia pe care o va folosi, dacă va ajunge pe banca tricolorilor. „Se caută mereu scuze şi se vorbeşte despre tineri, despre pregătirea altei campanii. Trebuie să pregăteşti campania actuală, să te califici. Avem jucători care pot aduce calificarea, joacă la echipe mari din ţară şi din străinătate. Pe mine asta mă deranjează, că mereu se discută despre o naţională nouă. La naţională trebuie să câştigi, nu există scuze.

Eu cred că trebuia un antrenor român la echipa naţională. Am contract până în vară. Normal că dacă ar exista această întrebare, aş veni. Dar nu cred că se schimbă antrenorul în mijlocul campaniei. Normal că m-ar interesa oricând echipa naţională. Dacă voi fi liber şi voi fi contactat, voi discuta.

Nu putem căuta vinovaţi când campania încă nu s-a terminat. E foarte grav că nu am câştigat acasă cu Muntenegru, Polonia şi Danemarca, dar mai sunt cinci meciuri, jucători sunt… Cu o victorie, cu puţin noroc, cine ştie? Eu dacă vin la naţională, nu mă interesează să joc ca Barcelona, mă interesează să am rezultate, să mă calific. Asta e filosofia mea, nu mă intereseaza jocul spectaculos„, a declarat Petrescu, la „Digi Sport Special”.

Al Nasr, echipa pe care o antrenează în acest moment, se află pe locul 6 în clasamentul din Emiratele Arabe Unite şi este calificată în semifinalele Cupei.