Dan Petrescu, reacţie nervoasă după remiza cu Astra: „Sunt supărat!”

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, duminică, după remiza cu Astra Giurgiu, scor 1-1, că oaspeţii au avut o singură ocazie şi au reuşit să înscrie. El a menţionat că este supărat că echipa a primit gol din fază fixă.

08 apr. 2018, 20:05
Dan Petrescu, reacţie nervoasă după remiza cu Astra: „Sunt supărat!”

Formaţia Astra Giurgiu a terminat la egalitate, sccor 1-1, partida disputată duminică, pe teren propriu, în compania echipei Astra Giurgiu, în etapa a patra a play-off-ului Ligii I. Pentru Gheorghe Mulţescu a fost primul meci de la revenirea la conducerea Astrei Giurgiu.

„Singură ocazie a avut Astra, la fel ca Poli Iaşi, şi a înscris. Prima repriză a fost foarte slabă, iar Astra bine organizată. Ne-a fost greu. A trebuit să schimb ceva la pauză. Puteam să facem 1-0, puteam să facem 2-0 şi se închidea meciul. E ciudat că luăm goluri la faze fixe mai ales că pregătim foarte bine fazele fixe. Jucătorii sunt foarte dezamăgiţi dar se întâmplă să ai şi meciuri în care adversarul are un şut pe poartă şi înscrie. Sunt supărat că am luat gol la fază fixă”, a spus Petrescu la Digi Sport.

CFR Cluj – Astra 1-1 în etapa a 4-a din PLAY OFF LIGA 1. Vezi CLASAMENTUL şi GOLURILE VIDEO