Dana Rogoz, atacată de fosta nevastă a soţului ei. „Radu şi-a părăsit familia pentru o…”

Dana Rogoz şi soţul ei, Radu Dragomir s-au căsătorit în 2012. Între cei doi este o diferenţă de vârstă de 18 ani, dara sta nu i-a împiedicat să-şi trăiască povestea de iubire.

02 oct. 2017, 16:26
Dana Rogoz, atacată de fosta nevastă a soţului ei. „Radu şi-a părăsit familia pentru o…”

Ozana Oancea, fosta soţie a lui Radu Dragomir, a făcut o serie de declaraţii incendiare, în care îi atacă dur pe cei doi.

Dana Rogoz, SCENE DE SEX cu un alt bărbat de Dragobete. Ce i-a spus SOŢULUI

„E destinul lui de acum încolo, e un om care şi-a părăsit familia pentru o extraopţiune. E problema lui, până la urmă, cum se împacă cu statutul lui de om care a plecat din casă către o femeie foarte tânără!

Cred că m-ar fi durut mult mai tare dacă femeia pentru care a plecat el de lângă noi ar fi fost cineva care să-mi semene în vreun fel, cu care să mă pot compara în vreun fel, din punct de vedere al vârstei, al mediului… Dar el a plecat către cu totul şi cu totul altceva, deci mi se pare mai simplu de acceptat.

Nu am putut gândi lucrurile în ideea că a fost o insuficienţă mică intre noi, nu am putut spune că, dacă m-aş fi străduit un pic, aş fi putut să evit asta. Ce şi-a dorit el a fost cu totul altă viaţă. Deci, repet, am acceptat, nu am suferit foarte tare pentru acest abandon, m-a costat mult şi mă costă în continuare, dar nu simt gelozie”, a mărturisit Ozana Oancea pentru revista Tango.