Danemarca, ultima naţională din Europa la CM 2018. Vezi lista echipelor calificate

Danemarca s-a calificat, marţi, la Campionatul Mondial din Rusia, după ce a învins Irlanda, 5-1 în deplasare. În tur scorul a fost 0-0.

14 nov. 2017, 21:34
Danemarca, ultima naţională din Europa la CM 2018. Vezi lista echipelor calificate

Irlandezii au început mai bine și au deschis scorul în minutul 6, prin Duffy, care a marcat cu o lovitură de cap de la 6 metri.  Până la pauză, danezii au întors scorul. În minutul 29, Christensen a egalat cu un șut din mijlocul careului. Scorul a fost majorat în minutul 32 a marcat Eriksen, cu o superexecuție de la 16 metri.

După pauză, danezii au jucat la fel de bine și au mai marcat două goluri. Eriksen a reușit hat-trick-ul, marcând în minutele 63 și 74 și a făcut ca danezii să aibă un final de meci liniștit. Scorul final a fost stabilit în minutul 90, când Bendtner a marcat din penalty.

Vezi AICI VIDEO

Cele 30 de naționale calificate la CM 2018:

Rusia, Germania, Anglia, Belgia, Spania, Polonia, Islanda, Serbia, Franța, Portugalia, Elveția, Croația, Suedia, Danemarca, Nigeria, Egipt, Senegal, Maroc, Tunisia, Mexic, Costa Rica, Panama, Brazilia, Uruguay, Argentina, Columbia, Iran Japonia, Coreea de Sud, Arabia Saudită.

În această noapte se joacă Peru – Noua Zeelandă, iar miercuri dimineață se joacă Australia – Honduras, acestea fiind ultimele meciuri de la barajul pentru CM 2018.