Daniel Capră iese din ÎNCHISOARE. Va petrece PAŞTELE în arest la domiciliu

Daniel Capră, finanţatorul clubului Petrolul, îşi va petrece Paştele în libertate. Tribunalul Prahova a dispus plasarea lui şi a fratelui său, Nicolae, în arest la domiciliu.

06 apr. 2015, 17:35
Daniel Capră iese din ÎNCHISOARE. Va petrece PAŞTELE în arest la domiciliu

Aceeaşi măsură a mai fost dispusă de judecătorii Tribunalului Prahova şi înainte de Crăciun, însă atunci a fost contestată de către procurorii DNA la Curtea de Apel, iar fraţii Capră au rămas în arest. Măsura arestului la domiciliu a fost stabilită şi pentru Marius Bucuroiu, fostul director economic al clubului Petrolul Ploieşti, scrie ProSport.

Acţionarii clubului Petrolul Ploieşti, fraţii Daniel şi Nicolae Capră, şi Marius Bucuroiu, care este şi directorul general al clubului, au fost arestaţi preventiv, pe 27 noiembrie, alături de alte patru persoane, în dosarul în care procurorii DIICOT îi acuză de evaziune fiscală şi spălare de bani.

Magistraţii Tribunalului Prahova au emis atunci mandate de arestare preventivă pe numele acţionarilor clubului de fotbal Petrolul Ploieşti şi al altor patru persoane, în dosarul instrumentat de DIICOT în care mai mulţi suspecţi sunt acuzaţi de constituire de grup infracţional organizat, evaziune fiscală şi spălare de bani.

Alături de ei au mai fost arestaţi Marius Alexandru Gîscă, Petre Gheorghe Daniel, Dragoş Ioan Viorel Constantin şi Daniel Stoica Spirea, cu toţii acţionari în diverse societăţi comerciale, acuzaţi că au creat un circuit economic fictiv prin care au adus un prejudiciu de 15.400.000 de euro prin acţiuni de evaziune fiscală şi spălare de bani.