Daniel Ghiţă, o nouă provocare ironică pentru Cătălin Moroşanu: „Ai curaj să lupţi cu mine bărbăteşte?

Daniel Ghiță a revenit în circuit și este pus pe fapte mari. După victoria din prima repriză prin KO, în fața lui Dzevad Poturak, îl provoacă la luptă pe Cătălin Moroșanu. 

04 nov. 2018, 19:18
Daniel Ghiţă, o nouă provocare ironică pentru Cătălin Moroşanu: „Ai curaj să lupţi cu mine bărbăteşte?

Daniel Ghiță a lansat provocarea pe profilul personal de Facebook, unde i-a ironizat pe cei mai titrați luptători români, pentru titulatura de „campion K1” și lipsa de implicare în activități civice.

„Am spus că toți marii ‘campioni’ ai României sa vină în ring să lupte cu mine: Pauză… Nu-i aud și nu-i văd decât la emisiuni TV, unde sunt toți ‘campionii K1’. Luptătorilor, aveti șansa… Că nu mai sunt bun, sunt bătrân, dar vreau sa lupt cu lupii tinerii, mari campioni K1, pe care nu-i văd pe la acțiuni civice, doar la TV”, a fost mesajul lui Ghiță.

Astfel, primul vizat de către Daniel Ghiță este „Moartea din Carpați”.

„Moroșanu, ai curaj să lupți cu mine bărbătește ? Ești mai tânăr, puternic, popular și cel mai bun din România. Aștept răspunsul”, este provocarea lui Ghiță.

Daniel Ghiță (37 de ani) are în total 51 de victorii și 11 înfrângeri în competițiile de kickboxing, în timp ce Moroșanu (34 de ani) are în palmares 45 de victorii și 11 înfrângeri. Daniel Ghiță a reușit victorii împotriva unor luptători ca Errol Zimmerman, Hesdy Gerges și Anderson Silva, iar Moroșanu a bifat victorii importante împotriva unor nume precum Mighty Mo, Freddy Kemayo și Stefan Leko.