DANSEAZA PRINTRE STELE: Concurenţi-surpriză. LIVE VIDEO

„Danseaza printre stele” debuteaza la Antena 1 duminica, 5 octombrie, de la 20:30. Nu mai putin de 12 perechi, formate din vedete si dansatori profesionisti intra in competitia in care lupta se duce exclusiv in coregrafii de top si va aduce in casele telespectatorilor emotia si tensiunile specifice unui concurs de dans veritabil.

28 sept. 2014, 13:47
DANSEAZA PRINTRE STELE: Concurenţi-surpriză. LIVE VIDEO

DANSEAZA PRINTRE STELE 2014: Cele 12 perechi intrate în competiție se vor lupta pentru premiul de 50.000 de euro pus la bătaie în această competiție.

Fiecare echipă va dansa un singur stil de dans în prima ediție a emisiunii, iar telespectatorii vor urmări reprezentații de vals, cha cha și tango argentinian puse în scenă.

Juriul emisiunii „Dansează printre stele este format din Mihai Petre (ex-ProTV, Danseaz pentru tine), Jojo și Igor Munteanu.

DANSEAZA PRINTRE STELE 2014: Cele 12 echipe care râvnesc la premiul de 50.000 de euro

Alina Eremia și Iuri Ribac, Alina Pușcaș și Bogdan Boantă, Cosmina Păsărin și Bruce, Diana Munteanu Niculescu și Ștefan Ciubotaru, Raluka și Lilian Cărăuș, Sandra Izbașa și Petrișor Ruge, Cosmin Seleși și Maria Popescu, Mihai Ristea și Luiza Comșa, Muneer și Stela Domnițanu, Nicolai Tand și Elena Andreianu, Speak și Cocuța și Vladimir Drăghia și Elena Voscoboinic sunt cele 12 perechi care „Dansează printre stele”.

DANSEAZA PRINTRE STELE: Va fi un show stralucitor, realizat intr-un platou spectaculos, care va pune mult accent si pe partea de reality. Astfel, telespectatorii Antena 1 vor putea urmari pas cu pas cum evolueaza relatiile dintre concurenti atunci cand nu se afla pe ringul de dans, felul in care decurg antrenamentele si alte detalii care raman, de obicei, in culisele emisiunii. 

Alina Eremia si Iuri Ribac, Alina Puscas si Bogdan Boanta, Cosmina Pasarin si Bruce, Diana Munteanu Niculescu si Stefan Ciubotaru, Raluka si Lilian Caraus, Sandra Izbasa si Petrisor Ruge, Cosmin Selesi si Maria Popescu, Mihai Ristea si Luiza Comsa, Muneer si Stela Domnitanu, Nicolai Tand si Elena Andreianu, Speak si Cocuta si Vladimir Draghia si Elena Voscoboinic sunt cele 12 perechi care, incepand din 5 octombrie, „Danseaza printre stele” la Antena 1.  Iuri Ribac, fratii Stefan Ciubotaru si Stela Domnitanu, Lilian Caraus si Elena Voscoboinic sunt toti dansatori si coregrafi de la Chisinau.

DANSEAZA PRINTRE STELE: Pentru Alina Eremia, dansul este „libertatea de exprimare, pasiune, exuberanta”. Iuri Ribac, cel fara de care Alina nu face niciun pas pe ringul de dans, are numai cuvinte pretioase la adresa ei. „Partenera mea este o comoara, deci sunt norocos”. Tot in viziunea coregrafului, echipa lor exceleaza la capitolul comunicare: „eu si Alina ne citim gandurile uneori”, spune Iuri Ribac.

 

DANSEAZA PRINTRE STELE: Diana Munteanu Niculescu „Danseaza printre stele” din dorinta de a se autodepasi, iar Stefan Ciubotaru este responsabil de coregrafiile de succes ale echipei lor. „Diana este luptatoare. Perechea noastra exceleaza la capitolul munca. Repetam foarte mult. Acest proiect reprezinta un vis al meu pe care l-am avut multa vreme si ma bucur ca il traiesc aici, la Antena 1”,

 

 

    
„Pentru mine, muzica merge mana-n mana cu dansul si nu ma pot gandi la una fara cealalta. E o arta care implica foarte multe sentimente”, crede Raluka, iar Lilian Caraus, partenerul ei, este cel care va transforma fiecare dans intr-unul de poveste. „Raluka este foc, aer, apa. Atuul echipei noastre este reprezentat de experienta mea si inegalabila ea”, spune emotionat Lilian Caraus.

DANSEAZA PRINTRE STELE: Muneer are voce de profesionist, iar acum invata sa danseze la fel de bine de la Stela Domnitanu. „Echipa noastra e puternica pentru ca ne intelegem cu usurinta, iar Muneer este foarte ambitios si asculta cu atentie tot ce ii spun. Acest concurs imi ofera sansa sa fac ceea ce stiu si imi place la nebunie”,spune Stela. „Dansul este bucurie”, spune Muneer, cel care este constient de tot efortul pe care trebuie sa il depuna la repetitii pentru a se ridica la nivelul partenerei lui. 

 

DANSEAZA PRINTRE STELE: Vladimir Draghia se pregateste sa fie o poezie si pe ringul de dans. Cea care ii ajuta sa scrie versurile in pasi de dans esteElena Voscoboinic. „Vladimir e un om complex”, spune Elena, iar chimia dintre noi e foarte puternica, mai dezvaluie coregrafa. La randul lui, Vladimir crede ca secretul castigarii acestui concurs este chiar Elena, partenera lui.

 

DANSEAZA PRINTRE STELE:>Pe langa asta amintim ca si in juriu va fi cineva din Republica Moldova, este vorba despre nimeni altul decat coregraful Igor Munteanu.

Voi fi sincer si obiectiv, deoarece stiu ca aprecierea corecta te poate ajuta sa te mobilizezi pentru a fi cel mai bun si mai stiu cat efort trebuie sa depui pentru a putea reda prin miscari emotiile unei piese muzicale. Consider ca fiecare efort merita sa fie incurajat, dar, pentru ca sunt implicat intr-un show de o calitate exceptionala, voi fi cat se poate de obiectiv”, declara Igor Munteanu.


Pe langa Igor show-ul va mai fi jurizat de Mihai Petre si Jojo.

DANSEAZĂ PRINTRE STELE 2014: Când colegii ei din LaLa Band, Sore şi Dima, făceau furori la PRO TV cu dansurile lor senzaţionale, Alina îi privea şi-şi dorea să fie în locul lor.

“Mi-aş dori să particip şi eu, dansul este una din pasiunile me­le”, ne declara a­­­­­­tunci Alina. Acum, e fericită: a fost aleasă să fa­că parte din echipa primei ediţii “Dansează printre vise”, care va debuta la Antena 1 în prima parte a lunii viitoare. 12 vedete, 6 fete şi 6 băieţi, se vor confrunta în ring, iar perechile lor vor fi dansatori profesionişti.

“Nu vă închipuiţi cât de fericită am fost când mi-a fost făcută propunerea! Am bătut palma cu tot entuziasmul”, ne-a mai spus frumoasa de doar 20 de ani.

După ce-a trecut eu- foria de moment, Alina a-nceput să le ceară sfatul colegilor care au trecut printr-un cantonament de dans, pentru a şti ce o aşteaptă: “M-am interesat ce presupune o astfel de competiţie. Am văzut cât de solicitante sunt antrenamentele, dar tot vreau să particip”.

Ce-o sperie pe Alina pe ringul de dans? Accidentările. Şi… accidentele ves­­­­­­­­­­­­­­­timentare, cum au fost cele suferite în trecut de Andreea Mantea sau de Roxana Ionescu, cărora le-au ieşit sânii din sutien în timpul “zbânţuielii”.

“Am ceva temeri. Cred că depinde de mine şi de partenerul meu să ne protejăm, să încercăm să nu ne rănim. Cât despre a arăta involuntar mai mult decât trebuie, nu m-aş simţi deloc bine dacă s-ar întâmpla aşa ceva. Nu ştiu cum aş reacţiona dacă aş fi pusă în postura asta”, ne-a mai mărturisit Alina.

Frumoasa vedetă nu intră tocmai nepregătită în ring. În copilărie, a făcut cursuri de dans sportiv, apoi, Imediat ce a descoperit actoria – a jucat în serialele “Pariu cu viaţa” şi “O nouă viaţă” -, Alina şi-a dat seama că asta vrea să facă în viaţă.

Aşa că, după ce-a intrat la Facultatea de Ştiinţe Politice, secţia Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, s-a retras şi a dat un nou examen, la Teatru şi Film. “Acum sunt studentă în anul II la UNATC”, ne-a spus ea.

Dansează printre stele debutează la Antena 1 duminică, 5 octombrie, de la 20:30. 

Alina Eremia și Iuri Ribac, Alina Pușcaș și Bogdan Boantă, Cosmina Păsărin și Bruce, Diana Munteanu Niculescu și Ștefan Ciubotaru, Raluka și Lilian Cărăuș, Sandra Izbașa și Petrișor Ruge, Cosmin Seleși și Maria Popescu, Mihai Ristea și Luiza Comșa, Muneer și Stela Domnițanu, Nicolai Tand și Elena Andreianu, Speak și Cocuța și Vladimir Drăghia și Elena Voscoboinic sunt cele 12 perechi care, începând din 5 octombrie, „Dansează printre stele” la Antena 1.

DANSEAZĂ PRINTRE STELE 2014: Pentru Alina Eremia, dansul este „libertatea de exprimare, pasiune, exuberanță”. Iuri Ribac, cel fără de care Alina nu face niciun pas pe ringul de dans, are numai cuvinte prețioase la adresa ei. „Partenera mea este o comoară, deci sunt norocos”. Tot în viziunea coregrafului, echipa lor excelează la capitolul comunicare: „eu și Alina ne citim gândurile uneori”, spune Iuri.

„Dansul este visare, transpunere, sentimente, pasiune, puțină nebunie, cuplu și armonie”, crede Alina Pușcaș, căreia îi sunt dezvăluite tainele dansului pas cu pas de Bogdan Boantă. „Dacă ar trebui să-mi caracterizez partenera într-un singur cuvânt, aș cere, de fapt, dreptul la două: sexy și sexy”, spune Bogdan, cel care resimte însă foarte mult responsabilitatea pe care o are în acest proiect. „Voi fi implicat în mod direct în ceea ce se întâmplă pe scenă, partenera are încredere maximă în mine, iar eu trebuie să fiu mereu acolo, mereu sigur pe mine și nu-mi permit să am o zi mai proastă”, declară ferm coregraful.

DANSEAZĂ PRINTRE STELE 2014:  Cosmina Păsărin e de părere că fără muzică și dans viața nu ar mai avea aceeași intensitate. „Dansul oferă și mai multă culoare vieții, îi ajută pe oameni să se apropie, dansul e vitalitate, eleganță, senzualitate”, spune concurenta. Tocmai pentru că știe că acest concurs o va face să-și depășească noi limite, Cosmina ascultă cu sfințenie sfaturile în materie de dans venite de la Bruce, partenerul ei. „Cosmina e ambițioasă”, spune coregraful. “Punctul forte al echipei noastre este optimismul”, mai dezvăluie acesta.

Danseaza printre stele 12 perechi „Dansează printre stele”, intr un show cum nu s a mai dansat vreodată

DANSEAZĂ PRINTRE STELE 2014: Diana Munteanu Niculescu „Dansează printre stele” din dorința de a se autodepăși, iar Ștefan Ciubotaru este responsabil de coregrafiile de succes ale echipei lor. „Diana este luptătoare. Perechea noastră excelează la capitolul muncă. Repetăm foarte mult. Acest proiect reprezintă un vis al meu pe care l-am avut multă vreme și mă bucur că îl trăiesc aici, la Antena 1”, spune Ștefan.

Danseaza printre stele 4 12 perechi „Dansează printre stele”, intr un show cum nu s a mai dansat vreodată

„Pentru mine, muzica merge mână-n mână cu dansul și nu mă pot gândi la una fără cealaltă. E o artă care implică foarte multe sentimente”, crede Raluka, iar Lilian Cărăuș, partenerul ei, este cel care va transforma fiecare dans într-unul de poveste. „Raluka este foc, aer, apă. Atuul echipei noastre este reprezentat de experiența mea și inegalabila ea”, spune emoționat Lilian.

Danseaza printre stele3 12 perechi „Dansează printre stele”, intr un show cum nu s a mai dansat vreodată

DANSEAZĂ PRINTRE STELE 2014: Sandra Izbașa se pregătește să facă performanță și la „Dansează printre stele” alături de Petrișor Ruge. Pentru campioană, dansul este „graţie, emoţie, ritm, pasiune”. “Cred că anii de repetiții pe care amândoi îi avem în spate ne vor ajuta foarte mult în această competiție. Amândoi știm cum este să îți fortezi corpul timp de ore în șir, zilnic”, declară Petrișor, cel care își caracterizează partenera ca fiind “o comoară ambițioasă”.

„Mi-am dorit să vin în această emisiune să-mi demonstrez că pot să excelez sau să fac performanță și într-un alt domeniu”, spune Cosmin Seleși, cel care intră în competiția „Dansează printre stele” alături de Maria Popescu. „Îmi place că acest proiect îmi oferă șansa să îmbin plăcerea de a dansa cu bucuria de a preda. Cosmin este spectaculos, iar echipa noastră, hotărâtă să câștige”, declară coregrafa.

DANSEAZĂ PRINTRE STELE 2014: Mihai Ristea crede că dansul este „trăirea intensă a unui sentiment, una dintre cele mai expresive forme de exprimare artistică”. Luiza Comșa, partenera lui, apreciază faptul că Mihai este la fel de muncitor ca și ea. „Dansează printre stele este, pentru mine, cea mai mare provocare de până acum. Amândoi ne dorim ca fiecare pas pe care îl pregătim pentru show să iasă perfect”, a mărturisit Luiza.

Muneer are voce de profesionist, iar acum învață să danseze la fel de bine de laStela Domnițanu. „Echipa noastră e puternică pentru că ne înțelegem cu ușurință, iar Muneer este foarte ambițios și ascultă cu atenție tot ce îi spun. Acest concurs îmi oferă șansa să fac ceea ce știu și îmi place la nebunie”, spune Stela. „Dansul este bucurie”, spune Muneer, cel care este conștient de tot efortul pe care trebuie să îl depună la repetiții pentru a se ridica la nivelul partenerei lui.

Pentru Nicolai Tand, dansul e sinonim cu armonia. Grațioasa lui parteneră, Elena Andreianu, vede în Nicolai un campion, dar recunoaște că această competiție este pentru ea un test suprem. „Sunt un coregraf care trebuie să facă un chef să ajungă la nivelul unui dansator profesionist”, declară Elena.

„Libertate, energie, ritm, educație, fericire, condiție fizică, libertate, sănătate, frumusețe, toate îmi vin în minte când mă gândesc la dans”, povestește Speak. Responsabilă ca toate aceste trăiri să fie cuprinse într-o singură coregrafie, ediție de ediție, este Cocuța (Andra Gheorghe). „Chimia dintre noi este punctul nostru forte. Suntem pe aceeași lungime de undă și în felul ăsta ne este mult mai simplu să fim o echipă. Speak este stâlpul meu de rezistență, jumătatea mea din acest show și omul care mă relaxează cu umorul lui fantastic atunci când simt că nu mai putem”, dezvăluie Cocuța.

DANSEAZĂ PRINTRE STELE 2014: Vladimir Drăghia se pregătește să fie o poezie și pe ringul de dans. Cea care îi ajută să scrie versurile în pași de dans este Elena Voscoboinic. „Vladimir e un om complex”, spune Elena, iar chimia dintre noi e foarte puternică, mai dezvăluie coregrafa. La rândul lui, Vladimir crede că secretul câștigării acestui concurs este chiar Elena, partenera lui.