Datele personale ale liderilor PSD, făcute publice pe Facebook după modificarea legislaţiei penale

Derapaje grave in timpul protestelor. Pe reţelele de socializare au fost făcute publice adresele si numerele de telefon ale miniştrilor din Guvernul Grindeanu, oamenii fiind îndemnaţi să îi contacteze.

RomaniaTV.net
01 feb. 2017, 15:44

Realizatorul radio Andrei Gheorghe a publicat pe pagina sa de Facebook un document cu numerele de telefon ale tuturor miniştrilor din Guvernul condus de Sorin Grindeanu, miercuri, a doua zi după ce Executivul a adoptat modificarea şi completarea Codului Penal şi a Codului de Procedură Penală.

„Români, vă ordon, umpleţi frigiderele!”, a fost mesajul scris de Andrei Gheorghe alături de fotografia cu numerele de telefon ale miniştrilor.

Jurnalistul Grigore Cartianu a făcut şi el publice numerele de telefon ale lui Sorin Grindeanu, Florin Iordache şi Liviu Dragnea. „Dacă vreţi să le mulţumiţi puciştilor”, a fost îndemnul lui Cartianu.

Marţi seara, la scurt timp după adoptarea OUG privind modificarea legislaţiei penale, Mircea Marian a făcut publică pe reţeaua de socializare adresa la care locuieşte preşedintele PSD Liviu Dragnea. Jurnalistul a şters postarea după ceva timp.

Liderii PSD sunt ţinta unei revolte în stradă şi pe reţelele de socializare după ce guvernul a adoptat în şedinţa de urgenţă de marţi seară ordonanţa privind modificarea şi completarea Codului Penal şi a Codulului de Procedură Penală prin care se înlătură răspunderea penală pentru faptele de abuz în serviciu cu prejudiciu mai mic de 200.000 de lei.