Christoph Daum, dorit de un club URIAŞ. Ar putea antrena DOI ROMÂNI

Christoph Daum are zilele numărate ca selecţioner al României, dar poate antrena în continuare doi români. Tehnicianul neamţ este dorit de cluburi importante din Belgia, precum campioana Anderlecht sau Gent, scrie Voetbal24.

12 sept. 2017, 11:19
Christoph Daum, dorit de un club URIAŞ. Ar putea antrena DOI ROMÂNI

Christoph Daum se bucură în continuare de o imagine foarte bună în Europa deşi nu a avut rezultate cu România, înregistrând doar două victorii (ambele cu Armenia, 5-0 şi 1-0) în preliminariile CM 2018. Anderlecht, care are parte de un început slab de sezon, după ce anul trecut a cucerit titlul, Gent sau Oostende sunt echipele interesate de serviciile lui Christoph Daum.

E oficial, Christoph Daum va fi demis de la naţională. Comisia Tehnică a FRF a propus rezilierea contractului

„Vestea că Daum este antrenor liber e muzică în urechile unor cluburi belgiene de top”, scriu jurnaliştii de la Voetbal24.

Zilele trecute, presa austriacă a scris că germanul se află pe lista cu posibili înlocuitori ai selecţionerului Marcel Koller, pe banca naţionalei Austriei. În plus, Christoph Daum a spus de mai mule ori, în conferinţele de presă, că a avut oferte de la cluburi din zona Arabă.

Christoph Daum a mai antrenat în Belgia, pe FC Bruges, în sezonul 2011/2012, alăuri de olandezul Rudi Verkempinck. Cei doi au reuşit să termine sezonul pe locul doi în clasament.