Alex Chipciu desfiinţează clubul Armatei. „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna! Cu echipamentul ăla fake şi cu jucătorii ăştia?” VIDEO

Alexandru Chipciu (34 de ani) a făcut declaraţii dure la adresa celor de la CSA Steaua, după meciul câştigat de echipa sa, U Cluj, în Ghencea, scor 3-1 în Cupa României.

28 sept. 2023, 21:48
Alex Chipciu desfiinţează clubul Armatei. „Dacă asta e Steaua, am luat-o razna! Cu echipamentul ăla fake şi cu jucătorii ăştia?” VIDEO
Alex Chipciu desfiinţează clubul Armatei. "Dacă asta e Steaua, am luat-o razna! Cu echipamentul ăla fake şi cu jucătorii ăştia?"

Alex Chipciu desfiinţează clubul Armatei. Jignit de fanii „militarilor”, care l-au numit „sclavul lui Gigi Becali”, fostul fotbalist de la FCSB a vorbit în termeni extrem de duri înainte de startul interviului de după meci, dar a continuat în aceeaşi notă şi la conferinţa de presă.

„Dacă asta e Steaua, am luat-o razna, să îmi bag piciorul! Dacă eram copil, nu mai țineam cu Steaua. Dacă asta e Steaua, Doamne! Cum Steaua? Cu echipamentul ăla fake? Bătaie de joc în țara asta!”, a spus Alex Chipciu înainte de startul conferinței de presă.

Citeşte şi: Anunţ-şoc de la TAS: Simona Halep are două suspendări de patru ani! Şanse infime să mai revină în circuitul WTA

„Am jucat la ultimul meci al FCSB-ului înainte să plece de aici, în 2015, sunt 7-8 ani de atunci. E un stadion fabulos, dar nu are nicio legătură cu Steaua de când eram eu mic. E ceva fantomă aici. Peluza Sud nu îmi e indiferentă, am trăit niște momente cu cei de acolo, chiar dacă m-au făcut sclavul domnului Gigi Becali.  Nu mă interesează, ei sunt sclavii Armatei! Eu am câștigat ceva măcar la viața mea. Bine, și noi suntem, într-un fel, sclavi ai statului, ca români. Păcat de stemă, că e frumoasă rău de tot! Au fost fotbaliști mari de tot aici, Pițurcă, Lăcătuș. Să continui tradiția asta cu jucătorii ăștia, cu echipamentul ăsta fake… Asta e părerea mea, nu mă mai interesează trecutul, nu mai contează nimic. Contează doar prezentul. Peluza era mare, erau oameni, dar în restul stadionului erau cinci suporteri! Copiii făceau poze cu mine, e cam dubioasă asta cu FCSB și CSA Steaua. Nu mai înțeleg nimic”, a declarat Alex Chipciu la conferinţa de presă.

Alex Chipciu a câştigat şapte trofee cu FCSB, trei titluri, două Cupe ale Ligii, o Cupă a României şi o Supercupă, între 2012 și 2016.