De ce este bine să scăpăm de lucrurile vechi din casă la CURĂŢENIA DE CRĂCIUN

O curatenie temeinica trebuie sa se faca o data pe an, iar daca gasesti lucruri de care nici nu mai stii sau ai uitat complet de ele, cel mai bine ar fi sa scapi de ele.

08 dec. 2016, 10:49
De ce este bine să scăpăm de lucrurile vechi din casă la CURĂŢENIA DE CRĂCIUN

Iata mai jos motivele pentru care trebuie sa scapi de lucrurile vechi din casa, scrie secretele.com.

1. O lege nescrisa spune ca pentru a reusi sa dobandesti lucruri noi, trebuie mai intai sa scapi de cele vechi. Este ca o lege a atractiei – daca faci loc, acel loc trebuie sa fie inlocuit de ceva nou.

Citeşte şi Klaus Iohannis aşteaptă cadourile sub un brad de 8.000 de lei

2. Un vechi proverb spune asa: ” Daca nu pleaca lucrurile vechi, nu au cum sa vina cele noi”

3. Daca te gandesti tot timpul ca nu trebuie sa scapi hainele vechi pentru ca in viitor, poate nu vei mai avea bani sa-ti iei altele noi, atunci universul exact asta iti ofera….Asadar, scapi de hainele vechi, atragi haine noi, implicit bunastare!

4. Daca folosesti intotdeauna haine sau lucruri vechi, este exact cum ai bate pasul pe loc, ba mai mult, te deplasezi in trecut. Acest lucru te va tine pe loc din tot ceea ce vei intreprinde si nu vei reusi sa treci aceasta bariera.

Pentru ca tot se apropie Craciunul, ce ar fi sa faci putina curatenie in dulap si in casa apoi sa incepi sa donezi din hainele sau lucrurile pe care nu le-ai mai folosit de ani de zile.

Citeşte şi 9 trucuri simple pentru curăţenie la domiciliu pe care nu le ştiai

Gandeste-te: faci un bine in prag de sarbatori altor oameni care au atata nevoie de unele lucrurui pe care tu nu le mai utilizezi de ani!

Fa bine si primesti bine inzecit!