De ce nu a votat Victor Ponta Codul Fiscal: „M-am încurcat cu programul”

Premierul Victor Ponta a explicat la România TV de ce nu a reuşit să voteze cererea de reexaminare a Codului Fiscal care a fost supusă la votul deputaţilor în cursul zilei de joi.

RomaniaTV.net
03 sept. 2015, 20:52
De ce nu a votat Victor Ponta Codul Fiscal: „M-am încurcat cu programul”

„M-am încurcat cu programul. Am stat cu vicepremierul iordanian, ştiam că e la 12.30 şi am stat liniştit. S-a votat Codul Fiscal, îl avem în vigoare”, a explicat Victor Ponta de ce nu a votat joi Codul Fiscal.

În cursul zilei de joi, Victor Ponta a declarat că nu a votat codul fiscal, deoarece l-a votat în iunie, însă liberalul Mircea Dolha a scos la iveală faptul că numele prim-ministrului nu apare pe lista de votare din 24 iunie. În acea perioadă, Victor Ponta se afla în Turcia, unde a suferit o operaţie la genunchi.

Premierul a mai afirmat faptul că adoptarea noului Cod Fiscal şi reducerea TVA face parte din obiectivele economice pe care le are în mandatul de prim-ministru.

„La finalul mandatului meu, oricând va fi acela, mâine sau în decembrie 2016, vreau să rămână cinci ani de creştere economică, salarii mai mari, taxe mai mici. Asta vreau să fie moştenirea mea”, a declarat Victor Ponta.

Citeşte şi Ponta, despre Băsescu. Pleca FIARĂ la Otopeni, iar la Bruxelles ajungea PISIC