De la 72 de kg la 67 de kg, de joi până sâmbătă

Chiar dacă pare greu de crezut, această femeie a reuşit să scape de 5 kilograme în doar câteva zile. Ea a avut un aliat de nădejde care a ajutat-o să slăbească în mod sănătos.

04 sept. 2015, 14:19
De la 72 de kg la 67 de kg, de joi până sâmbătă

Iată cum a reuşit femeia din exemplul de mai sus să piardă în greutate 5 kilograme în 3 zile. Secretul ei este pătrunjelul.

Pătrunjelul este un aliat excelent în lupta împotriva problemelor urinare, a bolilor renale (care îţi afectează rinichii) şi este un diuretic puternic. Rădăcina şi frunzele de pătrunjel pot fi folosite ca un remediu împotriva afecţiunilor. Pătrunjelul, o plantă aromatică pe care o folosim în alimentaţie, pe post de condiment, are puteri „magice”.

Cantitatea pe care o folosim în mâncarea noastră este întotdeauna mică, aşa că nu este suficientă pentru a iniţia excreţia (n.r. – a elimina prin excreţie, a evacua din organism) lichidele acumulate în corp.

11 motive ca să mănânci pătrunjel verde la fiecare masă

Există multe reţete pentru a prepara un ceai din pătrunjel, iar mai jos îţi redăm comentariul scris de una dintre cititoarele portalului yourhealthypage.com, care a slăbit 5 kilograme în câteva zile: „Pătrunjelul este un miracol. Joi, greutatea corpului meu era de 72 kilograme, iar două zile mai târziu – aveam cu 5 kilograme mai puţin! Nu este vorba de grăsimea pe care am pierdut-o în acest interval, ci de lichidele acumulate care au fost elimiante din corpul meu. Mă simt super uşoară”.

Cititoarea site-ului a fost rugată să explice cum şi în ce mod a folosit ea pătrunjelul, astfel încât femeia a reuşit, în câteva zile, să slăbească 5 kilograme.

REŢETA EI ESTE DESTUL DE SIMPLĂ:

În apă fiartă (aproximativ 1 litru), adaugă 5 linguri de pătrunjel tocat. Lasă lichidul să se aşeze aproximativ 20 de minute, apoi strecoară ceaiul sau poţi să îl bei ca atare, cu pătrunjelul tocat plutind în apa călduţă.

Citeşte continuarea pe feminis.ro.