De mâine începi o dietă nouă? Uite cât o poţi ţine fără riscuri

Te-ai hotărât să ții dieta disociată, de pildă, și nu ai de gând să o întrerupi până nu ajungi la silueta mult-visată? Să știi că unele regimuri alimentare sunt gândite astfel încât să le poți ține toată viața, pentru că reprezintă mai mult un stil alimentar sănătos.

RomaniaTV.net
25 feb. 2016, 10:20
De mâine începi o dietă nouă? Uite cât o poţi ţine fără riscuri

Altele, în schimb, sunt chiar periculoase pe termen lung.Nu puține sunt persoanele care trec de la un regim la altul. Nutriționiştii, însă, avertizează că un astfel de comportament, adică cel care te ține tot timpul la dietă te poate îmbolnăvi. Unele cure de slăbire, urmate pe termen lung, pot produce carențe serioase de vitamine şi de minerale.

Citeşte şi  Antrenament de 1 minut pentru oameni ocupaţi. De făcut la tine acasă

Mai precis, slăbești și ai scăpat de kilogramele pierdute, dar te alegi cu probleme digestive, îți cade părul, suferi de tulburări de comportament și de somn. Specialistul în alimentație sănătoasă Corina Zugravu ne-a spus părerea sa despre cele mai apreciate diete în țară, dar mai ales în afară, în rândul vedetelor hollywoodiene.

Dieta Montignac – regim pe viață

Binecunoscuta dietă Montignac, pe lângă faptul că te ajută să slăbeşti, îţi asigură şi echilibru alimentar. Principiul de bază al dietei este că poţi mânca aproape orice. Condiţia funcţionării acestui program de slăbit este că nu poţi combina proteinele cu carbohidraţii ori lipidele cu zaharurile. De exemplu, este interzis să consumi friptură cu cartofi prăjiţi.

Citeşte continuarea pe click!pentrufemei.ro