Decembrie de poveste. 3 zodii care vor avea parte de zile magice

Prima luna de iarna indeamna la visare si la joaca. Zapada, sarbatorile, cadourile, totul ne pune in miscare. E rost de multa bucurie, insa doar 3 zodii pot spune ca au parte cu adevarat de zile magice in decembrie.

28 nov. 2017, 09:53
Decembrie de poveste. 3 zodii care vor avea parte de zile magice

Iata care sunt zodiile care vor trai bucurii mari in aceasta luna.

Gemeni

Te-ai sacrificat mult in ultimele luni. Ai muncit, aproape fara oprire, ai tras din greu ca sa ajungi acolo unde ti-ai dorit. Parea la un moment dat ca tot efortul e in zadar, insa in decembrie vei culege laurii. Nu doar ca vei primi ceea ce ti-ai dorit, dar vor veni si bani, multi bani, pe care sa ii poti cheltui dupa pofta inimii. Vei imparti cu generozitate, caci asta ti-ai dorit dintotdeauna, sa ai de unde sa dai ca sa ii bucuri pe ceilalti.

Citeşte şi Horoscopul lunii decembrie: Mai multe relaţii se destramă

Leu

N-ai mai fost demult indragostit de viata ca acum. Dintr-o data inima ta primeste atat de multa dragoste si ofera la randul ei, incat nu iti vine sa crezi ce ti se intampla. E ca o magie la care nu mai sperai. Razi, esti plina de energie, te bucuri de toti si de toate. Decembrie 2017 e poate luna cea mai speciala din ultimii ani. Traiesti intens, te indragostesti, poate chiar de aceeasi persoana pe care o ai alaturi de vreme buna. Ai parte de fericire maxima.

Varsator

In viata ta revine acea persoana la care ai tot visat. E prima ta dragoste adevarata, care se intoarce ca sa-ti faca viata frumoasa. Totul e roz, totul e luminos in aceste zile de decembrie. Nimic nu poate sa te scoata din starea de beatitudine, de visare. Esti darnica si de unde dai, Dumnezeu iti da, astfel ca vei primi la randul tau insutit: dragoste, bani, cadouri. Ai vrea ca aceasta luna minunata sa nu se mai incheie niciodata.