Ţi se rupe inima, deces fulgerător la 44 ani. Actriţa îndrăgită de români a lăsat orfană o fetiţă de un an şi jumătate

Lorena Rojas a fost una din cele mai iubite actrite de telenovele din Mexic, devenind cunoscuta datorita rolurilor din serialele "Trupul dorit" si "Rosario".

13 iul. 2018, 15:51

Lorena Rojas a murit la doar 44 de ani lasand in urma o fetita de numai un an si jumatate. Acum, Luciana are patru ani si locuieste cu matusa ei, Mayra. Luciana si Lorena Rojas au avut o relatie extrem de stransa.

„Acest bebelus mi-a aratat ca eforturile mele nu au fost in van. Este fermecatoare, frumoasa si a intrat in viata mea pentru a-i da un sens. Luciana este un inger in toate sensurile cuvantului”, declara iubita actrita de telenovele cand a prezentat-o publicului pe fiica ei.

Viata le-a separat foarte repede. Cu toate ca a avut doar un an si jumatate la dispozitie, Lorena i-a daruit Lucianei toata dragostea din lume.

Actrita a pierdut lupta cu cancerul in 2015. Un an mai tarziu, in ianuarie 2016, sotul ei, Jorje Monje a fost gasit mort in casa lui din Miami. Se pare ca a fost vorba de o sinucidere. Ramasa orfana de ambii parinti, micuta Luciana a ajuns in grija matusii ei, Mayra Rojas, sora Lorenei.

Luciana, acum in varsta de 4 ani, se afla in continuare in custodia matusii sale si pare un copil vesel si plin de viata, dupa cum reiese din fotografiile pe care Mayra le posteaza frecvent pe site-urile de socializare.

Inainte de a muri, Lorena Rojas a scris o melodie pentru fiica ei, dar nu a fost lansata niciodata.