Decizie controversată a familiei lui Andrei Gheorghe. Prietenii jurnalistului nu îşi vor putea lua adio de la acesta

Familia lui Andrei Gheorghe a luat o decizie de ultimă oră şi a renunţat să mai depună trupul neînsufleţit al acestuia la Galeriile Mobius, aşa cum anunţase iniţial.

22 mart. 2018, 10:35
Decizie controversată a familiei lui Andrei Gheorghe. Prietenii jurnalistului nu îşi vor putea lua adio de la acesta

După ce a fost găsit decedat în propria casă, trupul neînsuflețit al fostului om de televiziune și de radio a fost dus la Institulul de Medicină Legală, pentru a i se face autopsia. Iniţial, s-a anunţat că trupul lui Andrei Gheorghe va fi depus joi la Galeriile Mobius, dar familia a decis în ultimul moment să nu mai ridice trupul acestuia de la IML. În consecinţă, la Galeriile Mobius au se află doar fotografii ale lui Andrei Gheorghe, astfel că prietenii nu-şi pot lua adio de la fostul jurnalist. În sală se află însă un mare tablou cu chipul jurnalistului, iar pe un ecran sunt proiectate diverse imagini cu el.

Citeşte şi TESTAMENTUL LUI ANDREI GHEORGHE: „Să stea la coadă, să trăiască din salariu şi să aibă o pensie obişnuită”

Dorinţa exprimată în nenumărate ocazii a fost că la moartea să fie incinerat. Incinerarea are loc sâmbătă 24 martie, la Institutul de Medicină Legală Mina Minovici, ora 10.00.

Jurnalistul Andrei Gheorghe a murit, luni seara, la vârsta de 56 de ani. El a fost găsit decedat acasă, iar decesul ar fi survenit cu peste 12 ore înainte de a fi găsit.